0

Heti bemutatók

hitmanagent47

Hitman – A 47-es ügynök (Hitman: Agent 47): Rupert Friend formálja meg az profi bérgyilkost, a 47-es kopasz ügynököt. Újabb feladata szerint egy megacéget próbál meggátolni abban, hogy genetikailag megváltoztatott emberekből akar saját elit sereget hozzon létre. Emberünk kénytelen egy fiatal nővel összefogni a siker érdekében, illetve saját múltjával és eredetével is kénytelen megbirkózni.

Vakáció (Vacation): Rusty apjához hasonlóan úgy gondolja, hogy mi sem lenne jobb a családi kötelékek erősítéséhez, mint egy közös kirándulás. Fogja a nejét és két fiát és elindulnak a Walley World vidámparkba, amely hamarosan bezárja kapuit.

Kész katasztrófa (Trainwreck): Amy Schumer karaktere egy magazinnak dolgozik, éppen új cikkén dolgozik és belehabarodik a sármos és egyben sikeres sportdokiba. Judd Apatow rendezésében készült a vígjáték.

Akváriumban élni (Vonarstræti): Izlandi dráma. Egy lányán segíteni akaró anya nem túl szép melót választ magának, egy idős férfi az itallal próbálja tompítani szomorúságát, egy üzletemben pedig súlyos döntést kénytelen hozni. Róluk szól a film.
Akváriumban élni

Az Eichmann show (The Eichmann Show): 1961-ben Adolf Eichmannt elfogják és bíróság elé állítják. Milton Fruhtman tévés producer szeretné felvenni a tárgyalást, törekvésében segíti a tiltólistán lévő Leo Hurwitz is.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *