2

Gabriel Chavarria A majmok bolygója 3 főszereplője

majmokbolygoja2poszter1A Fox mostanság profin képes elrontani bármit, legalábbis az F4 és a Hitman reboot is gyalázatosra sikeredett. De legalább A majmok bolygója franchise kapcsán eddig jó döntéseket hoztak. Az eddigi két rész mind pénzügyileg, mind kritikailag szépen teljesített és javában formálódik a következő felvonás is.

A War of the Planet of the Apes címre hallgató folytatáshoz meglelték a főszereplőt Gabriel Chavarria személyében. A színész leginkább sorozatokban játszik, az East Los High eddig 3 évadot élt meg. Chavarria a két főbb emberi karakter egyikét alakíthatja, ami leginkább a 2011-es filmben látott James Franco által megformált tudós figurához hasonlítható. A harmadik részt Matt Reeves dirigálhatja.

Egyelőre nem ismeretes a szinopszis. Reeves egy interjúban azt mondta, hogy szépen tovább görgetik a sztorit. Mint látható volt, a második film végén nem ért véget a majmok és emberek közötti ellenségeskedés. Ceasar sok nehézségen ment keresztül és továbbra is bántja, hogy Koba elárulta őt. Az első rész még a lázadás kezdetéről szólt, majd a másodikban megtapasztalhatta, hogy milyen nehéz vezérnek lenni. És most újra nehéz döntéseket kell hoznia és a következő sztoriban kvázi a majomtörténelem legfontosabb alakjává válik, bibliai figurákhoz, – mint pl. Mózes – lehet hasonlítani. 2017 július 14-én kerül bemutatásra a film.

2 komment

  1. Várós! Nekem bejött mindkét film. Sőt az első az egyik kedvencem lett. Remélem nem ül fel a franchise arra lejtmenetre, amiben a stúdió van.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *