11

A valóságban melyik képregényhős dobná fel a talpát igen gyorsan?

Manapság egyre több a képregényfilm és a következő években annyi jön, hogy talán csömörünk is lesz tőlük. Kosztümös hősök mentik meg a világot minden hónapban.

De vajon, ha a valóságban is léteznének Pókember, Fenegyerek, Fekete Özvegy és társaik szerintetek melyikük végezné igen gyorsan a sitten? Vagy melyiküknek érne véget igen gyorsan bűnüldözői pályafutása, ki kerülne gyorsan a temetőbe?

captainamerica

11 komment

  1. Főleg, ha Ózd környékén repülne be a légtérbe. Azzal az ork túlerővel még ő se bírna. 😀

  2. Hawkeye. Semmi szuperképesség vagy szuperkalapács csak kiváló céllövőke. Ez kevés lenne.

  3. Hogy melyik szuperhős végezné a börtönben azt nem tudom, de hogy melyik végezné temetőben? Hát gyakorlatilag mind. Nekem ugyanis feltűnt valami. Mégpedig az hogy a teljes Marvel univerzumban a gonosz oldalt erősebbre csinálták. A Földön és a galaxisban is, a szupergonoszok jóval többen vannak mint a szuperhősök, és erőszintjüket tekintve is sokuk jóval magasabb szinten van minden szuperhősnél. Például mutassatok olyan szuperhőst aki felér Galactussal, vagy Mephistoval, vagy Surturral, vagy Thanossal. Ez csak néhány példa. Ha az univerzum minden szupergonosza összefogna, szétmorzsolnák az összes szuperhőst. Szerintem a szuperhősök minden filmben , rajzfilmben, képregényben csak a forgatókönyvíróknak köszönhetően tudnak győzni és életben tartani az emberiséget és a Földet. Ez nem jelenti azt hogy a gonosz győzelmét kívánom, csak egy tényt közlök.

    • Ez szerintem műfaji adottság: gyönge gonosz nélkül nincs félelemkeltés, nincs valódi tét.

    • A gonosz mindig azért veszít, mert túlságosan elnyújtja a győzelmi beszédet, ami alatt a jók mégis kitalálnak valamit 😀

  4. Batman. Szerencsétlennek még szuperereje sincs, nem hinnem, hogy pont mindig lepattana a golyó a “bőregéruhájáról” és pont jó helyre célozna a kis csigafelvonós fegyeverével és hogy annyi felszerelés tudna magavával vinni. Ez inkább mindig is a vágó és rendező érdeme volt 😀

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *