3

Újabb képek a Terminator: Genisysből

Még van hátra néhány hónap a következő Terminator film bemutatójáig. Kell az erős marketing, a tét eléggé nagy. Ezúttal az Empire címlapján néz az olvasóra Sarah Connor és védelmezője és még néhány kép is kikerült a netre. Talán néhány napon belül kapunk egy újabb előzetest is?

terminatorg6

terminatorg1 terminatorg2 terminatorg3 terminatorg4 terminatorg5

3 komment

  1. Egyre inkább tetszik.
    J K Simmons-t egy Whiplash miatti interjúban az Oscar megkérdezték, miért vállalt szerepet ebben a filmben. Az mondta nem igazán követte a franchise-t, csak az első két filmet látta, és a forgatókönyv a Cameron filmek hangulatát adta. Ráadásul meglepően jónak találta a forgatókönyvet, és hogy reméli ez egy olyan film lesz, amire évekkel később is azt mondják, hogy ez egy nagyszerű film. Épp az Oscar után volt a dolog, ez kb. a tizedik kérdés volt, nem tűnt promóciós szagúnak, inkább mint akinek tényleg ez a véleménye.
    Egy biztos, én ott leszek a moziban.
    Meg az is, hogy kapásból mínusz két pontról indít, mert nem Brad Fiedel a zeneszerző.

  2. Címlap az szörnyű lett, szinte amatőr munka, hogyan adhatják ki a kezeik közül akik készítették?
    Többi rendben van, és várom is a filmet, bízok benne. De a Thor 2 rendezője… a Thor második része nagyon gyengécske volt. Brad Fiedelt meg nem tudom miért nem hozták vissza, úgy sem tudja senki hozni azt a zene hangulatot. Még Danny Elfman is viszonylag semmilyen OST-t dobott össze a Salvationhoz. De azért bízok benne.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *