4

Spectre előzetes

spectreposzterr1Sokan meglepődhettek a Skyfall gigasikere láttán. Eddig egyetlen James Bond film sem közelítette meg a milliárdos mozis bevételt, mindegyik rész kifulladt 600 millió előtt. Mindenképpen Sam Mendest akarták újra rendezőnek, de ő színházi elfoglaltságai miatt nem tudta vállalni, ám mégis sikerült úgy alakítani az ütemtervet, hogy vele valósuljon meg a produkció.

Christoph Waltz alakítja Franz Oberhausert, Dave Bautista lesz Mr. Hinx, a Bond csajokat Lea Seydoux és Monica Belucci formálhatják meg.

A 007-es múltjához kapcsolódik a sztori, Őfelsége titkosügynöke ezúttal egy gonosz terveket szövögető szervezet nyomába ered.

4 komment

  1. Személy szerint jobban örültem volna ha a Casino Royal stílusát viszik tovább. Az akciók miatt nekem jobban tetszett az rész. De nem baj. Jó ez így is.

  2. Borzalmasan semmitmondó, de ezt lehetett tudni, viszont tényleg ez a skyfall féle dráma vonal a halálom, egyáltalán nem várós.

  3. Nekem meg kifejezetten bejön a sejtetős előzetes és a meglengetett drámai súly, úgy tűnik, a Quantum és a Skyfall-szálat összekapcsolják. Jó lesz ez.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *