0

Heti bemutatók

runall

Éjszakai hajsza (Run All Night): Liam Neeson bérgyilkost játszik, szeretne visszavonulni,  ám főnöke, a kegyetlen bandavezér holtan akarja látni fiát. És ezt a gengszter nem engedheti. Joel Kinnaman és Ed Harris a mellékszerepekben, Jaume Collet-Sera a rendező.

A cipőbűvölő (The Cobbler): Max (Adam Sandler) suszter, cipőket javít. Egy napon a pincében családi örökségre lel a poros pincében, legnagyobb örömére üzletében is fel tudja használni. Kiderül, hogy a szerkezetnek különleges ereje van és ha Max ezzel dolgozik, majd belebújik a cipőbe gyakorlatilag be tud lépni az ügyfél életébe.

Elemi szerelem (Une rencontre): Francia dráma. Pierre ügyvédként dolgozik és 15 éve boldog házasságban él, ám egy nap egy rendezvényen találkozik Elsával és azonnal megkedvelik egymást, kialakul a vonzalom.

Őrült szerelem (Amour fou): A fiatal költő, Heinrich a szerelemmel akarja elkerülni a halált és van öngyilkos terve is, amelyben az egyik ügyfelének a neje segédkezne. A filmet Heinrich von Kleist 1811-es öngyilkossága ihlette.

A föld sója (The Salt of the Earth): A dokumentumfilmben Sebastio Salgado fotográfus érintetlen területeket, növényeket és állatokat fényképezett.

Nicolas az iskolában (Le petit Nicolas): Francia film, A kisiskolás Nicolast mindenki szereti, otthon és az iskolában is megérteti magát. Ám amikor kiderül, hogy testvére lesz aggódni kezd.

2001 – Űrodüsszeia (2001: A Space Odyssey): Stanley Kubrick klasszikus újra a mozikban.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *