0

Heti bemutatók

chappie

Chappie: Chappie-t a születésekor elrabolják. Idegen emberek közé kerül, és egy különleges, össze-vissza, teljesen működésképtelen családban nevelkedik. Lassacskán kiderül róla, hogy különleges tehetség, természetfeletti érzékek birtokosa.

Üzlet bármi áron (Unfinished Business): A színész egy csőd szélén álló céget irányít, két beosztottjával  Európába utazik, hogy megkösse élete üzletét. Először csak egy átlagos útnak és tárgyalásnak látszott, de ennél sokkal nehezebb lesz számára az ügy.

Nagy szemek (Big Eyes): Walter Keane az 50-es években rengeteg festményt adott el, amelyek hatalmas szemű gyermekeket ábrázoltak. Ő aratta le a dicsőséget és egyre híresebbé vált. Azonban nem Walter, hanem neje, Margaret volt, aki a képeket készítette.

Csocsó-sztori (Metegol): Amadeo félénk, de csocsóban nagyon is tehetséges srác. Régi riválisa visszatér a városba és újra bizonyítania kell. Viszont a csocsóbábúk életre kelnek és tanácsokkal látják el a közelgő viadalra, ráadásul még szerelmi ügyekben is próbálnak segíteni.

A tenger dala (Song of the Sea): A selkie-k vízben fókák, szárazföldön emberek. Ben és Saoirse egy fiatal testvérpár, akik őseik varázslatos titkait kell feltárniuk, hogy hazataláljanak.

Csajkor (Bande de filles): Marieme tini bevándorló és szeretne kiutat találni a kilátástalanságból. Megismerkedik három lánnyal és ettől kezdve csak azért hajt, hogy bekerülhessen közéjük.

Szeretni, inni és énekelni (Aimer, boire et chanter): Két színész éppen új színdarabon dolgoznak, amikor kiderül, hogy egyik ismerősük halálos beteg és hónapjai vannak csak hátra.

Rio, szeretlek! (Rio, Eu Te Amo): 10 történetet mutatnak be Rio-ról.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *