0

Folytatódhat a Baromi őrjárat

supertroopers1A Broken Lizard comedy társulat soha nem volt az a csapat, amely megrengette a kasszákat, de azt meg kell hagyni, hogy leszállítottak jó néhány őrületes poént. 2001 táján jelentkeztek a Baromi őrjárat (Super Troopers) vígjátékkal, amiben 5 kissé tökkelütött zsarun lehetett nevetgélni.

Éveken keresztül beszéltek róla, hogy megcsinálják a folytatást, ám a sok szövegen kívül más nem történt. A Fox nem hajlandó pénzt áldozni a filmre, de belementek abba, ha összeszedi a brigád a költségvetést, akkor forgalmazzák a produkciót. Így tehát a Broken Lizard a rajongóihoz fordult, az IndieGogo-n próbálnak 2 millió dollárt összegyűjteni. Ha sikerül, akkor lesz film, ha nem, nos…

“Bajszunk vastag, bolyhos és parancsoló. A forgatókönyv készül és izgalmunkban összecsináljuk magunkat. Csak egy probléma van: A stúdió rábólintott a folytatásra és forgalmaznák is (legalábbis az USÁ-ban és Kanadában), de a büdzsét nekünk kell megszereznünk. Szóval egy úgy jöhetne létre, ha egy hónap alatt legalább 2 millió dollárt szerzünk, akkor megcsinálhatnánk nyáron a lecsupaszított verziót. De ez a minimum, hogy belevágjunk a filmben. ” – írták. Ha nagyobb lesz az összeg, akkor több akció, cameo, móka és kacagás várható.

supertroopers

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *