2

Painkiller Jane badass, mocskosszájú, biszexuális nő lesz

painkillerjaneJúliusban derült ki, hogy a Soska ikernővérek segítségével érkezhet meg a vásznakra Painkiller Jane. A képregényhősnő rendőrként szolgált, de egy akció során meghal, majd egy alvilági figura feltámasztja. Ezt követően teste rendkívüli gyorsasággal regenerálódik, a sérülésekből percek alatt felépül.

A hugicák a CraveOnline-nak mesélték el, hogy nem egy tiniorientált akciót akarnak. “Mi nem dolgozunk a Marvelnak. Jane egy erősen R kategóriás képregényfigura.  Piál, bunyózik, kefél, úgy dumál, ahogy te vagy én és mindez a karakterhez tartozik. Nagyon szomorúak lennénk, ha végül egy PG vagy PG 13 besorolású film születne, hiszen nézzünk csak rá a főszereplőre..” – hozzátették, nem is lehetne árnyalni, mert akkor kvázi Jane-t kvázi ki kellene írni a forgatókönyvből. Lesz olyan jelenet is, ahol meztelenül áll a golyózáporban.

Soskáék szerint az Elektra vagy a Macskanő adaptációk nem nevezhetőek igazi filmeknek. Azt ígérik, hogy Painkiller Jane egy badass, mocskosszájú, biszexuális, rendőröket letojó csaj lesz, mondhatni az első igazi szuperhősnő alkotást teszik le az asztalra.

2 komment

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *