0

Még mindig nincs elfogadható állapotban a Tapló Télapó 2 forgatókönyve

badsantaBilly Bob Thornton kiválóan játszotta el a Tapló Télapót (Bad Santa) és a folytatásról már olyan sokszor beszéltek, hogy lassan kétségessé válik, hogy elkészül. A forgatókönyvírók, Glenn Ficarra és John Requa már mással foglalkoznak, Terry Zwigoff rendező sem tartózkodik a fedélzeten. Legutóbb Steve Pink álldogált a kamera mögött és úgy hírlett, hogy Doug Ellin szkriptjével felvértezve vágnak bele a forgatásba.

De eddig nem láthattuk, hogy nagyobb mozgolódás lenne a tervezet környékén. Thornton viszont nemrég azt mondta, hogy továbbra sem mondtak le a folytatásról. „Várjuk, hogy elkészüljön a forgatókönyv. Habár nem tudunk olyasmit produkálni, mint az előzőnél, de törekedni fogunk rá. Egyszerűen nem tehetjük meg, hogy nem a megfelelő sztorit készítjük el, szóval kivárjunk addig a pillanatig, amikor úgy látjuk, hogy már elég közel járunk.”

Néhány évvel ezelőtt Johnny Rosenthal és John Phillips külön-külön látott hozzá egy-egy szkripthez. A versengésből Rosenthal jött ki jobban, de amikor Pink a fedélzetre jött belevágott a forgatókönyv átírásába. Ezt Ellin csinosítgatta még egy kicsit.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *