4

Így nézett volna ki Robin a Batman visszatérben

robindonellBizonyára a Mindörökké Batman (Batman Forever) után sokan fogták a fejüket, de a negyedik rész után talán már inkább sírva fakadtak volna. Joel Schumacher sokat tett azért, hogy a sötét lovagot a földbe döngölje. Ám a második után úgy volt, hogy Tim Burton dirigálhatja a harmadikat is, ahol Robin csatlakozik Batmanhez és együtt gyűrik le Riddlert. Az előkészületek odáig jutottak, hogy Rene Russo domboríthatott volna Bruce Wayne szerelmeként és Marlon Wayanst kérték fel Robin megformálására. Már a kosztüm kinézete is megvolt.

Majd a Warner akadékoskodni kezdett, nem tetszett a fejeseknek, hogy Burton még komorabb sztorit szeretne. Olyan filmet akartak, amelyre a családok is nyugodtan beülhetnek. Erre a rendező nem volt hajlandó, így Schumacher vette át a stafétabotot. Viszont Michael Keatonnal nem voltak azonos hullámhosszon, ezért a színész távozott és Wayans  helyett Chris O’Donnell írhatott alá.

Habár nincsenek fotók a Burton által elképzelt Robin gúnyáról, de egy concept art azért előkerült.

robin

4 komment

    • Nem egészen… Ugyan a hír lehet, hogy a harmadik részről szól, de amúgy már a Batman Returns előkészületeinél felvetődött Robin, de nem bírták beleszuszakolni a forgatókönyvbe a figurát.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *