0

Hivatalos: Paul Feig csajos szereposztással forgatja a Szellemirtók 3-at

szellemirtokEgyezzünk meg abban, hogy kész vicc, ami a Szellemirtók 3 (Ghostbusters 3) körül folyik. Egyszerűen képtelenek voltak az egyről a kettőre lépni. Csak a duma volt és eléggé úgy tűnt, hogy a film örökre a development hellben fog sínylődni. Tegnap derült ki, hogy Katie Dippold, a Női szervek (Heat) írója vette kezelésbe a forgatókönyvet és ez már a sokadik átírás. Viszont néhány órára rá Paul Feig twitterén közzétette, hogy ő dirigálhatja a harmadik felvonást és a szellemekre nők fognak vadászni.

Az Entertainment Weekly a bejelentésre időzítette a rendezővel készített interjúját. „A Sony és Ivan (Reitman) keresett meg néhány hónappal ezelőtt, amikor éppen Budapesten forgattam a Spy-t. De hirtelenjében nem is tudtam, hogy meg akarom-e rendezni a filmet, hiszen az első két rész klasszikus és mégis mit tudnék én ehhez hozzátenni? Ráadásul Harold (Ramis) is elhunyt és tudom, hogy Bill (Murray) se nagyon akar benne lenni. Kedvelem Dant (Aykroyd), de akkor nem nagyon tudtam, hogy miképp is lehetne megcsinálni. Miután visszatértem Amerikában együtt ebédeltem Amy Pascallal (a Sony fejesével). Elárulta nekem, hogy senki nem akarja megcsinálni a filmet. Mondtam is, hogy elég kemény dió, hiszen 25 év elteltével újra vissza kellene térni abba a kísértettek teli közegbe. Eléggé nehéz helyzet. Hogyan lehetne úgy összehozni, hogy ne csesszük el? De a következő napokban csak ez járt a fejemben, hiszen a Szellemirtók nagyszerű film volt, mindenki ismeri és remek világot mutattak be. Szörnyű, hogy nem haladnak a folytatással. És én látni akarom a filmet. Én vicces csajokkal lendültek be igazán gondolataim, nagyon jó móka lenne leforgatni a 3. részt. Mi lenne, ha nem ragaszkodnánk a régi dolgokhoz? Hiszen mégis hogyan tudnál belépni abba a világba, amely már átesett egy nagy kísértettámadáson. Én inkább létrehozok valami újat, ahol ugyan beszélnek a szellemekről, de a történetek hitelessége megkérdőjelezhető.” – mondta Feig.

Bill Murray jelezte, még ha viccesen is, hogy ő is csajos szereposztásban gondolkodik. Melissa McCarthy, Kristen Wiig, Linda Cardellini és Emma Stone nevét emlegette. „Kiváló elgondolás. Rengeteg lehetőség van, hiszen sok vicces színésznő van és nagyon nehéz leszűkíteni a listát néhány névre. Vannak ötleteim, semmi sincs kőbe vésve. A legszórakoztatóbb, hogy miképp is tudnánk a legjobb csapatot összeállítani. Mi lenne a legviccesebb és legszórakoztatóbb? Hiszen mindenképpen egy kiváló és jópofa szereposztást akarok.

A forgatókönyv továbbra sincs készen, dolgoznak rajta, de legalább az alapelgondolás megvan. „Van egy durván nyers sztori, amit megpróbálunk kibontani. Tudjuk, hogy miről szólna a film és megvannak a karakterek is. Tudjuk, hogy milyen közegbe akarjuk belehelyezni őket és a szabályokat is ismerjük. Nem szeretnék ezekről most beszélni, a lényeg, hogy eléggé klassz lesz. Egy eléggé erős eredettörténet lesz, amely egyben nagyon jó kísértetsztorit hordoz magában. Ijesztő és egyben vicces lesz.”

Fan made kép

ghostbuster

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *