0

Heti bemutatók

abiro

A bíró (The Judge):  Robert Downey Jr. egy nagymenő ügyvédet alakít, édesanyja halála után visszatér szülővárosába a temetésre. Hamarosan letartóztatják édesapját, őt gyanúsítják meg neje megölésével.

Harag (Fury): Brad Pitt alakítja Wardaddy-t, a Fury-ra keresztelt  Sherman tank parancsnokát. 1945 áprilisában járunk, a szövetségesek visszaszorították a németeket. Wardadday és 5 fős csapata fontos küldetést teljesít az ellenséges vonalak mögött. Fáradtak és fogyóban a lőszer, de nem adják fel.

Két nap, egy éjszaka (Two Days, One Night): Marion Cotillard alakítja azt a nőt, akinek egy hétvége alatt kell meggyőznie kollégáit, hogy ne vegyék fel bónuszokat, ellenkező esetben kirúgják munkahelyéről.

Az ismeretlen Drakula (Dracula Untold):  III. Vlad havasföldi fejedelem eléri, hogy az Ottomán Birodalomtól védve legyen Erdély. Azonban II. Mehmed szultán túl sokat követel a békéért cserébe. Vlad úgy dönt, hogy segítséget kér, hogy legyőzhesse a törököket.

Fák jú Tanár úr! (Fack ju Göhte): A német vígjátékban a frissen szabadult Zeki Müller szeretné kezében tartani a nagy zsozsót, amit ellopott. Csakhogy a rejtekhelyen iskola épült, a férfi ezért tanárnak adja ki magát.


A kis Nicolas nyaral (Les vacances du petit Nicolas): Francia vígjáték. Kezdődik a nyári vakáció, Nicolas családjával a tengerpartra utazik, ahol sok újra barátra tesz szert és egy lánnyal is összejön.

Leviatán (Leviathan): Orosz dráma. Kolját a polgármester arra utasítja, hogy mondjon le autószerelő műhelyéről és házáról. A férfi erre egyáltalán nem hajlandó és a feszültség egyre csak nő.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *