0

Szerelem a végzetem – nyerj páros jegyet a premier előtti vetítésre

szerelemavegzetemA FilmDroid, a Mozi Mánia, valamint partner oldalai újra premier előtti vetítésre invitálnak. Rob Reiner (Bakancslista, Azt beszélik) új rendezése, Diane Keaton és Michael Douglas főszereplésével készült romantikus vígjátékra, a Szerelem a végzetem budapesti premier előtti vetítésére nyerhetsz páros belépőt.

Oren Little nincs különösebben kibékülve a környezetével: festékpuskával kergeti el a kertjéből az odatévedő kutyát, nem hagy parkolóhelyet a szomszédnak, és leginkább cinikus megjegyzésekkel múlatja egyedül az időt. A mogorva ingatlanügynök életébe váratlan változást hoz sosem látott unokája, akit elhidegült fia hagy hátra nála megőrzésre. Mivel Orennek évek óta nem kellett senkiért felelősséget vállalnia, ezért megoldhatatlan feladatként tornyosul előtte a kislány gondozása. Szerencsére a feladatban segítségére siet a szomszédban élő, egyedülálló énekesnő, Leah, akiből előtörnek az anyai ösztönök, ráadásul mind közelebb kerül az addig érzéketlen fajankó benyomását keltő Orenhez.

Szeretnél ott lenni a premier előtti vetítésen? Nincs más dolgod, mint válaszolni egy egyszerű kérdésre, a válaszodat 2014. szeptember 2. délig várjuk a filmdroid.blog@gmail.com e-mail címre.

Kérdés:

Oren Little (Michael Douglas) unokájának melyik a kedvenc színe?
Segítséget a film előzetesében találsz.

 

A filmmel kapcsolatban a Premier MoziMagazin ingyenesen elérhető különszámot jelentet meg.

A vetítést 2014. szeptember 3-án, este 7 órától a MiMozink Lurdy moziban rendezzük. A nyertesek a helyszínen, személyi igazolványuk bemutatásával tudják átvenni a páros belépőt hossteseinktől. A nyeremény jegyet kizárólag a nyertesnek áll módunkban átadni.

Szeretnél egy csapós fényképet?

csapo

A Szerintünk Blog jóvoltából, a vetítés előtt előtt az első 20, jegyel rendelkező jelentkezőnek lehetősége lesz egyedi fényképet készítenie. A csapóra fel írjuk kedvenc filmed címét, és máris készül a fénykép. A fényképezésre jelentkezni a helyszínen, a jegy átvételénél lehet.

Keresd a további, a Szerelem a végzetem játékokat partner oldalaink Facebook oldalain. Növeld esélyedet, és vegyél részt akár az összes játékon. A nyert jegyek számától függetlenül egy játékosnak egy páros belépőt tudunk biztosítani.

Partner oldalak

MoziStar: www.mozistar.hu
MoziNéző: www.mozinezo.hu
Siba Média: www.sibamedia.hu
FPortál: www.fportal.hu
FilmDroid: www.filmdroid.hu
Premier MoziMagazin: www.premierek.hu
PluszMínusz Blog: www.pluszminusz.blog.hu
Lakihegy Rádió: www.lakihegyradio.hu
GiGa Rádió: www.radiogiga.eu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *