9

Még nem biztos, hogy lesz Kick-Ass 3

kickas11A Kick-Ass bemutatása után az alkotók megemlítették, hogy benne lennének a folytatásba, azonban a stúdió már nem volt ennyire lelkes, hiszen nem hozott annyit, mint amennyit vártak tőle. Ennek ellenére csak rábólintottak a következő felvonásra, amely még kevesebbet termelt és most az Universal nem igazán erőlteti a Kick-Ass 3-at.

Mark Millar, a képregény atyja a Comic Book Resources-nek adott interjút és ő azért bizakodó. „Az első rész nyitó hétvégéje után azonnal meg tudtam mondani, hogy összehozzuk-e a második felvonást” – kezdte Millar, hozzátéve, hogy Matthew Vaughn és Jeff Wadlow is a fedélzeten volt – „Csak a következő évben jelentették be hivatalosan a Kick Ass 2-t. Mindenki a nyitóhétvégét várja, hogy lássa mennyit kasszírozott a film és esélyes-e, hogy legyen még egy film.”

„A Kick-Ass 28 millióból készült és világszerte 100 millió dollárt hozott, DVD még 140-et. Tehát ha a pénz oldaláról nézzük 28 milliós befektetés után 240 millió dollár. Ez azt jelenti, hogy megcsinálhatod a következő részt. A második nem termelt ennyit. Valamivel kevesebből, 24 millióból valósult meg, 61 milliót gyűjtött össze a mozikban, a tv jogokkal és a DVD bevétellel együtt még 100 milliót hozott. Szóval volt profit, nem úgy, mint A magányos lovasnál. De ez azt jelenti, hogy lesz még egy? Nem tudom. Nincs kizárva, de majd meglátjuk. Bízom benne, hogy Matthew helyes döntést fog hozni. Ha úgy dönt, hogy meg akarja csinálni én tudni fogom, hogy nem fogja elrontani. És ugye nála vannak a jogok is, szóval a végső szó az övé. Minden nap beszélek vele, de eddig még nem került szóba a Kick Ass 3. A lehetőség adott.” – Azért Millart valaki felvilágosíthatná, hogy a filmbiznisz nem így működik, a bevétel bizonyos %-a megy vissza a stúdióhoz és még vannak reklámköltségek is.

A második felvonásban játszott Jim Carrey is, de a marketingből ki akarta magát vonni, mert túl erőszakosnak találta a filmet. Úgy fogalmazott, hogy egy olyan világban, ahol iskolákban lövöldöznek az ő lelkiismerete nem engedi meg, hogy egy ilyen filmet reklámozzon. Ha össze is jönne a Kick Ass 3, Carrey-t nem látnák szívesen. John Romita Jr, a képregény társszerzője azt mondta, hogy ő nem akar többé ezzel a fafejű, csökönyös emberrel dolgozni ismét. Nem tetszik neki, hogy Carrey aláírta a szerződést, felvette az azért járó fizetést, majd egy csomó hülyeséget kezdett terjeszteni a filmről.

1kickass3

9 komment

 1. Végül is a második részben lezárult a történet, ugye a szuperhősök mind úgy döntöttek hogy felhagynak a hősködéssel örökre, szóval nem is látom értelmét a folytatásnak.

  Azonkívül Jim Carrey , vagyis Csillagsáv ezredes ugyebár meghalt a 2. részben, szóval nem is tudna visszatérni.

  Jó film volt mindkét rész, de szerintem nincs szükség folytatásra.

 2. Az egy az tökéletes az elejétől a végéig, a kettő pedig annak a meggyalázása, szerintem ezzel Vaughn is tisztában van.

 3. Ha már Vaughn és Millar..jó lenne, ha nekiállnának a Superiornak….akciódús, megható és helyenként még akár vicces film is születhetne egy remek alapötletből…

 4. Sajnálatos hír……….. Hát sajnos ez van, ezt kell szeretni, én már nem is várom inkább, csak magamat kínzom vele lelkileg, jó lenne mert van rá esély, de ha mégsem lesz akk meg a faszért izgulok át 2 évet azért hogy jön, örülök hogy most írták meg, mert így leglább nem az van hogy 1 évet várok rá tűkön űlve és a végén kideül hogy ja mégsem. ez van ezt kell szeretni, tovább kell lépni, ennek itt van vége, kész…… majd jönnek ujabb korszakalkotó dolgok a színészektől is mega stábtól is, Mark Miller most csinálja a Nemesis képregényét hátha abból is lesz film, sőt lehet hogy jobb lesz mint a Kick-Ass 1., ugyhogy sztem haladjunk előre, ezt hagyuk hátra, nem ugy értem nyilván hogy felejtsük el, mert bármikor ujranézhetjük a két filmet meg olvashatjuk a képregényeket, de a jövőbe ne tekintsünk ezel kapcsolatban…. Sajnos iylen Hollywood és a világon is a film ipar.. Kevés a bevétel, akk nem készül ujabb film, ennyi…. suttyók az emgberek de sajnos nem irányítjuk ezt az egészet Nem nagy rá az esély hogy ebből trilógia lesz, már a képregény 3. része is eléggé gagyi vagy ilyen sötét, lassú, nyomott egyszerű lezárásos vmi…… olyan sótlan, semmilyen…. egy jó rendező kitudna belőle hozni vmit de….. nincs pénz….. Sajnálom azt is hogy valószínüleg nem láthatom újra mégegyszer lila bőrkabátban és lila parókában Moretz kisasszonyt, hiányozni fog a többiekkel együtt, nemtok többet mondani elvok keseredve….
  “Hiányozni fogsz Kick-Ass, hiányozni fogtok mindannyian, Moretz! Neked pedig sok szerencsét az élethez, hajrá előre tovább a filmiparban, nagy elvárással és nagy szeretettel várom a jövőbeli alakításaidat” ……….

 5. Mégvalami! Ha ez bármit is segít, vagy ér, vagy számít egyálatlán, én mindenképpen szeretném a folytatást, legyen ebből egy trilógia, könyörgöm, tényleg kérem Mark Miller-t és Matthew Vaughn-t hogyha bármi kis esély van rá és persze anygai háttér, akk készítsék el a befejező 3. részt hogy ez teljes legyen és jó legyen, higgyék el, sok ember lenne etől boldog, köztük én is, ha Vaughn rendezné, szerintem nagyon is jó lenne, szerintem hozná az első rész szintjét…… Ez az egy kívánságom van a stáb és az alkotó gárda felé, nameg egyben Hollywood felé is egyben!

  • Szerintem is nagyon igaza van !
   Nagyon jó kis film nagyon tetszik nekem is .. És amit írnak szerintem nincs egy olyan nagy mínuszban szerintem még mínuszban sincsen , hogy ez annyira lerontotta volna ezt az egészet !
   Én is ugyan úgy várom meg kérem a rendezőket hogy össze jöjjön a 3-ik rész !
   Szerintem az lesz a legeslegjobb rész , mert kicsit szomorú sírós harcias rész lesz !
   Meg akkor én is sajnálni fogom hogy nem lesz befejezve ez rész mivel a 2-ik részt úgy fejezték be hogy nagyon készül a folytatásra a főhősünk :\ Meg gondolom a csaj is vissza kerül valami módon :\
   Szóval én is nagyon könyörgök a rendezőknek a stúdiónak meg mindenkinek hogy csinálják meg azt a 3-ik részt és fejezzék be tisztességesen ! :))

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *