1

A Warner vette meg a Pern sárkánylovasai fantasy regénysorozat jogait

sarkanyropteAnne McCaffrey nem kevesebb, mint 22 regényt írt a Pern sárkánylovasai (Dragonriders of Pern) címszó alatt. Felfigyelt erre a Warner is és szépen megszerezte a jogokat. Ha több száz millió dollárt jövedelmez az első film nem kell azon aggódni, hogy elfogy az alapanyag. Mire az összes részt vászonra viszik addigra járókerettel fogunk moziba járni.

Drew Cravello hozta tető alá az üzletet, az úriember pár hónappal ezelőtt csatlakozott a Warnerhez. Korábban a Foxnál dolgozott az X-Men franchise-on.

Az első regény 1968-ban jelent meg Sárkányröpte név alatt. Tartalma: Hogyan menthet meg egyetlen lány egy egész világot?
Benden Sárkányfészek lovasainak szemében Lessza nem más, mint egy rongyos szolgáló. Fél életében azokat szolgálta, akik elárulták az apját és elbitorolták földjeit. Most azonban eljött az idő, hogy Lessza ledobja az álcát, és visszaszerezze, ami jogosan az övé.
Minden megváltozik azonban, amikor találkozik a sárkánykirálynővel. A közöttük kialakuló kötelék örökre megváltoztatja mindkettejüket, és védelmet nyújt, amikor évszázadok óta először a világukra tör a külvilági fenyegetés, amely esőként záporoz a földre, és mindent felemészt, amihez csak hozzáér. Valaha a sárkányok és lovasaik óvták a Pernt a gyilkos szálaktól, de manapság alig maroknyian vannak csupán. Lesszának saját és sárkánya életét kell kockára tennie, ha meg akarja menteni a világát. (moly.hu)

Egy komment

  1. Nagyon jó lenne ha megvalósulna, úgy látom hasonló az Eragonhoz . És ha megvalósul, remélem nem cseszik el úgy, mint az Eragon filmet.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *