2

The Last of Us promóposzter

Egy ideje már tudni lehet, hogy a The Last of Us túlélőhorror játékból is film készül. San Diegoban Sam Raimi producer és Neil Druckmann forgatókönyvíró elmondta, hogy nagyon szeretnék ha a Trónok harcában  (Game of Thrones) Arya-t alakító Maisie Williams lehetne a főszereplő. A fiatal színésznőt már fel is keresték, de még nem szerződött le. Williams alakíthatná Elle-t, akinek a kezében van az emberiség túlélésének a kulcsa. Jelenleg még nincs rendezője a projektnek és azt sem említették, hogy mikorra szeretnék mozikba küldeni a filmet.

A túlélőhorror 2033-ban játszódik a posztapokaliptikus Amerikában, zombiszerű lények, kannibálok és barátságtalan bandák hemzsegnek az országban. Joel egy fiatal lányt, Ellie-t próbál eljuttatni egy ellenálláshoz, mert úgy vélik, hogy ő lehet a kulcsa a világot pusztító fertőzésre.

thelastofus

2 komment

  1. Nem, igazából nem az. Sokkal másabb a hangulata és a sztorija a játéknak mint Washington flmjének, de mint azt megszokhattuk a játékoknál, szépen el fogják szúrni az adaptációt….
    Na igen, így válhat Eli könyve koppintássá… előre sajnálom.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *