6

A Planet Hulk kissé máshogy valósul meg

hulkFelröppent jó néhány hónapja, hogy a Marvel megcsinálja a Planet Hulk történetet. A képregényben az Illuminátus társaság – Reed Richards, Charles Xavier, Dr. Strange, Fekete Villám, Torpedó és Vasember – megvitatja, hogy Hulk túlságosan is veszélyes a Földre, ezért egy trükkel megszabadulnak tőle, aminek következtében egy másik bolygóra kerül. Később néhány hozzá hasonló rettenetesen erős lénnyel visszatér, hogy leszámoljon a szuperhősökkel. Néhány héttel ezelőtt a Marvelnél azt mondták, hogy nincs betervezve a sztori vászonra vitele és most Mark Ruffalo is megemlítette, hogy nem hiszi, hogy lesz valami a Planet Hulkból.

Ám a HitFix szerkesztőjének alkalma volt ellátogatni a Bosszúállók: Ultron kora forgatására, ahol összeszedegette az információmorzsákat és több érdekességet megtudott. A film megágyaz a további produkcióknak és ami a legfontosabb, hogy megvalósulhat a Planet Hulk, de kissé máshogy, mint ahogy a képregényben.

A szuperhősök összecsapnak Ultronnal mind valós színhelyen, mind virtuális térben. És természetesen Hulk is kulcsszerepet játszik a küzdelemben. A csata végén Hulk egy Quint jet fedélzetén tartózkodik egyedül, ami éppen elhagyja a bolygót egy beprogramozott úticél felé. Hogy merre tart a hajó? A galaxis őrzői felé. Tehát úgy tűnik, hogy nem lesz önálló Bruce Banner film , de e helyett Hulk mégis egy másik bolygón zúzhat, méghozzá Gamoráékkal. Majd a Föld felé veszi velük az irányt és mivel Thanosnak nagyon begyében vannak az Őrzők, így ő is elindul planétánkra. És a harmadik Bosszúállókban hatalmas bunyó lesz.

6 komment

  1. Tehát a Bosszúállók 3-ban, kombinálni fogják a galaxis őrzőinek és a bosszúállóknak a világát?

    • Nem hiszem, hogy a Planet Hulk valaha meg fog valósulni. Vagy ha igen tuti beleírnak néhány emberi karaktert.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *