6

Mercenaries előzetes – Az Asylum válasza az Expendablesre

mercenaries

Azon gondolkodsz, hogy túl kevés a csajos akciófilm? Az Asylumnál is elméláztak ezen, majd úgy érezték, hogy a The Expendables – A feláldozhatók 3.-ra is készülni kellene, ezért összeszedtek néhány szebb napokat látott színésznőt és Sylvester Stallone exnejét, hogy leforgassák a koppintást.

A csapatot Kristanna Loken, Vivica A. Fox, Zoe Bell, Nicole Bilderback alakítják az egységet, akiket választás elé állítanak: vagy elmennek kommandózni vagy maradnak a rácsok mögött. Cynthia Rothrock nagyon hiányzott a Stallone-féle csapatból, ő most ezt a filmet próbálja erősíteni és  Brigitte Nielsen is lövöldözhet egy kicsit.

A rendező Christopher Ray, aki természetesen Asylum produkciókon edződött. Ő készítette a Gyilkos cápa az óriáskrokodil ellen (Mega Shark vs Crocosaurus), illetve a Thor, a legyőzhetetlen (Almighty Thor) B kategóriás “gyöngyszemeket”.

01mercenaries1

01mercenaries2

01mercenaries3

6 komment

  1. Jól hangzik, de mi lesz a tervezett Expendabelles filmmel? Az törölve van, és ez lesz helyette, mint az Expedables női változata?

    • Nem egy cég a kettő:) Az Asylum és a Lionsgate két stúdió. Utóbbi tervezgette az Expendabelles-t, majd kiderül, hogy lesz-e belőle valami.

  2. Ez így nem is lenne rossz. Én még Gina Caranot hiányolom a csapatból. Meg kéne egy rendező is. De szerintem így is megnézem majd. 🙂

    • DVD-n jön. De ugye itthon két Asylum film is mozikba került, szóval még az is lehet, hogy nálunk jegyet lehet rá váltani:)

  3. Loken nekem egy rejtély hogy veszhetett el ennyire, a gépek lázadásának egyetlen pozitívuma volt

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *