0

A majmok bolygója – Forradalom nyereményjáték

majmokbolygojaTegnap került a mozikba A majmok bolygója: Forradalom, amelyet a kritikusok szerettek és a nézők is odavoltak érte. Annak ellenére, hogy a Cinema City nem vetítette a 3D-s sci-fi akciófilmet, mégis  erősebben nyitott a hazai jegypénztáraknál, mint a 2011-ben bemutatott előzmény, A majmok bolygója: Lázadás. Ezzel a nyitással a film első helyen debütált a hazai mozis toplistán.

A MoziCom (www.facebook.hu/MozICom) felajánlott a filmhez kapcsolódóan 1 db kulcstartót és 1 db szilikon órát. Ahhoz, hogy megnyerhesd ezek egyikét nincs más dolgod, mint az alábbi egyszerű kérdésre beküldeni a helyes választ a filmdroid.blog@gmail.comra. A válaszokat július 22, kedd 12 óráig várom. A nyerteseket e-mailben értesítem.

Mikor mutatták be az eredeti, Charlton Hestonnal készült Majmok bolygóját?

Csak azok játsszanak, akik személyesen át tudják venni a nyereményt Budapesten (Fényes Adolf utca).

DOTPOTA_silicone_watche_v1

DotPotA_keyring_v2

 

A majmok az urak. Ők az erősebbek, okosabbak, jobban alkalmazkodók. Tíz évvel az első, szuperintelligens emberszabásúak megjelenése után, övék a világ, és Caesar a vezetőjük.
Az emberiség mégsem pusztult ki teljesen. Kisebb túlélő csoportjaik bizonytalan, átmeneti békét kötöttek az uralkodó fajjal.
Ám a természetes kiválasztódás nem bírja a kompromisszumokat. A béke átmeneti. Előbb-utóbb ki fog törni a csata, amely vagy az embereket vagy a majmokat örökre elsöpri a föld színéről.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *