0

Képek a Lucy-ból

Scarlett Johansson akciózik, mindenféle különleges dolgokra lesz képes a szervezetébe került drogtól. Luc Besson filmjét augusztus 7-től vetítik itthon.

lucykep17 lucykep10

lucykep11 lucykep12 lucykep14 lucykep15 lucykep16

Mekkora sikere lehet manapság egy olyan akciófilmnek, amely nem folytatás, nem képregényekből ismert szuperhősök szerepelnek benne, és még az elbeszélési módja sem lineáris? A szkeptikusok szerint csekély, de alaposan meglepődhetnek augusztusban, ha a Lucy című film nagyot robban. Márpedig elemzők szerint minden jel arra mutat, hogy a Scarlett Johansson főszereplésével készült produkció beválthatja az alkotók reményeit. A Luc Besson által rendezett film ugyanis hasít a közösségi médiában, a Facebookon például már több mint háromnegyedmillióan lájkolták, de a Flixteren és a Twitteren is egyre gyarapszik a rajongók száma.

A Lucy hírverését támogatja, hogy Scarlett Johansson hamarosan szülni fog, és naponta jelennek meg fotók arról, milyen nagy már a pocakja. Szakemberek szerint ugyancsak a film sikerét vetíti előre, hogy a moziközönség a sok folytatás miatt ki van éhezve az eredeti koncepciókra. Márpedig Luc Besson története igencsak meghökkentő. Egy drogfutár (Johansson) lassan szuperlénnyé változik, mert a szervezetébe jut a gyomrába operált ismeretlen anyag, és ennek köszönhetően nemcsak az alvilágot lesz képes egyedül legyőzni, de megérti az univerzum titkait is. UIP hír

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *