3

Csak 2018-ben tér vissza Pókember, előtte bemutatkozik a Baljós Hatos

pokember2kepek31Néhány napja Alex Kurtzman, a legutóbbi Pókember film írója megemlítette, hogy nem túlságosan bízik benne, hogy elkészülhet a Hálószövő harmadik része. A Sony erősen bízott abban, hogy a reboot folytatását jól fogadja mindenki, ám hazai földön elég cudarul teljesített. Korábban 2016 június 10-re időzítette a Falmászó harmadik eljövetelét, azonban időközben meggondolták magukat.

Inkább a Baljós Hatost, azaz a Sinister Six csapatot szeretnék bemutatni előbb. 2016 november 11-én társulnak a szupergonoszok. Milyen cél érdekében? Egyelőre nem kötötték az orrunkra. A Sonynál teljesen elégedettek Drew Goddard forgatókönyvön végzett  munkájával.

De nem kell aggódni Pókember miatt sem, a jelenlegi hivatalos álláspont szerint Andrew Garfield 2018-ben szövögetheti tovább hálóját.

3 komment

  1. Még most sem tudom elképzelni, hogy akarják elérni a készítők h a nézők beüljenek egy filmre, ami csak “gonoszokról” szól. De várom! 🙂 Én tuti meglesem, már csak kíváncsiságból is. Az mondjuk nem tetszik, hogy 25 éves leszek amikor leadják a pókit, addigra már lehet nem is fog vonzani a téma.

  2. Andrew Garfield 2018-ban már nagyon durván benne lesz a harmincas éveiben, mégis hogy akarják így eljátszatni vele a fiatal, huszonéves srácot?
    Eleve azt se vágom, hogy még évekkel ezelőtt miért egy húszas évei végét taposó színészt kellett megkérni, hogy formáljon meg egy gimnazistát? Persze tudom, hogy még rengeteg ilyen eset van és, hogy Maqueire-rel (bocsi, ha rosszul írtam) is ez volt anno, de az(oka)t se találtam értelmes döntésnek.
    Ne mondja nekem senki, hogy nincsen egy ténylegesen tízes évei végét-húszas évei elejét töltő színészkölyök se Hollywoodban!

    • Spidey túl nagy név ahhoz és csak gondolj bele jaden smithbe…gimnazista korúakból is csak olyanok vannak szerintem. Egyébként ha nem tért volna vissza Póki a 3. végén akkor lenne értelme a sok kihagyásnak, a SS rombolna, ő elvonult volna de miattuk kénytelen lenne visszatérni…tényleg ilyen nehéz ez hálivúd? 😀

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *