1

Bryan Singer rendezheti az Age of Heroest

geofheroesBryan Singert egyelőre még nem vették ki a következő X-Men projektből, mindenesetre a rendező egy másik képregényből is filmet készíthet. Produkciós cége, a Bad Hat Harry vette meg az Image Comics által kiadott,  90-es években futott The Age of Heroes jogait. A forgatókönyvet Alex Hollister fogja írni.

A képregény szinopszisa: Amikor az istenek megszülettek átalakították a világot. Miután megalkották az embert és más fajokat, fantasztikus városokat emeltek, őrületes varázslatokat találtak ki és hihetetlen háborúkat vívtak a megteremtett dolgokért. Ez volt a Csodák Kora. Majd az istenek eltűntek, az embereknek maguknak kellett boldogulniuk a szörnyekkel és a mágiával teli világban. Néhányan kiemelkedtek a tömegből, megpróbálták jót cselekedni és igazságot tenni. Ez volt a Hősök kora.

Hét balféket és kirekesztettet a sors hozott össze.  A csapat tagjai: Drake, a vak bárd, a kardforgató Conor, Glinda, a takács, Mael, a lángoló kristály lovagja, Wex, a szerzetes, a tolvajduó, Luko és Aerwyn. Ők keltek az emberek védelmére.

1996 januárjában indult el a képregénysorozat, majd 1997-ben fejeződött be öt kiadvány után. Még abban az évben és 1998-ban három, különálló, különleges kiadványt adtak ki. Tavaly októberben jelent meg a regényváltozat.

Egy komment

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *