3

Baldwin a Mission Impossible 5-ben

baldwin2015 decemberében lép ismét akcióba Tom Cruise különleges alakulata.  A Mission Impossible 5-ben Jeremy Renner és Simon Pegg ismét tiszteletét teszi. Jessica Chastain nevét emlegették a női főszerep kapcsán, de úgy alakult, hogy a színésznő kimarad a filmből, mivel nem tudna helyet szorítani a naptárában. Helyére   Rebecca Fergusont szerződtették le, karakteréről sokat nem árultak el.

Alec Baldwin is csatlakozott a szereplőgárdához, ő a CIA egyik magas rangú emberét alakíthatja, aki Hunt egységét felügyeli. A Variety szerint a Baldwin által megformált férfi  hasonló lesz a harmadik részben látott Laurence Fishburne szerepéhez.

A forgatókönyvön Drew Pearce munkálkodik és eddig vehetjük jó jelnek, hogy eddig még nem szóltak senkinek, hogy legyen oly kedves és csinosítgasson a sztorin. A rendezői feladatok Cruise egyik régi ismerőse és munkatársa, Christopher McQuarrie látja el.

3 komment

 1. Hááát, az első rész nekem nagyon tetszik.
  A második tipikus John Woo marhaság, élvezhető, pörgős, de marhaság.
  A harmadik rész szerintem nem lett jó.
  A negyedik még nézhető, nem volt rossz. De azért tele volt idiótaságokkal.

  Remélem az ötödikből végre kihagyják a baromságokat.

  • Az első abszolút nem tetszett, a sorozat nagy kedvelője voltam, marhaságnak tartottam. A folytatás megint rossz volt, Woo elcseszte. A harmadik viszont nagyon bejött és a negyedik is tetszett.:)

 2. Szerintem a legutóbbi részre semmi panasz nem lehet, az új rendezőnek fel van adva a lecke. Cruise pedig maradjon is a “kaptafánál”, mintsem A hét mesterlövész feldolgozását csinálja meg, amiről már beszéltek. Nos, azt nehezen hinném el neki…:)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *