4

Henry Cavill, mint Superman


Az USA Today hozta le a képet Supermanről. Az Acélember (Man of Steel) arról szólt, hogy a főhős megpróbálja megtalálnia a helyét a világban szuperhősként és hétköznapi emberként. A Dawn of Justice-ban már a Daily Planet újságírójaként dolgozik, de egyúttal eljut Gothamban és egy nagy veszéllyel kényszerül szembenézni, aminek Lex Luthor is részese.

Zack Snyder rendező Batmanről annyit mondott, hogy Christopher Nolan nem siettette, hogy Bruce Wayne felvegye a jelmezt. Ők viszont nem érezték szükségesnek, hogy bemutassák a gothami milliomos eredetét. A direktor úgy fogalmazott, hogy a 75 éves hőst ismeri mindenki, ezért úgy gondolták, hogy fel lehetne vezetni egy idősebb, harcedzett sötét lovagot.

4 komment

  1. Batman középkorú, míg Superman huszonéves – továbbra sem tudom elképzelni, hogyan néznek majd ki együtt. Miért csak az egyiket öregítették meg? Hiszen annak idején nagyjából egyszerre indult mindkét képregény. Várom a filmet, de remélem, nem lesz nevetséges a végeredmény…

  2. Azért az első rész végén sem volt már huszonéves szerintem, a karakterkb 30-31 lehetett. De lehet, hogy tévedek.

    Engem végülis érdekel a film, az első nagyon tetszett. Jó zene, jó történet -a a logikai lukakat most hagyjuk-, jó szereplők. Látványos volt, de ez már-már alap szerintem. Még a sz*r filmeket is a látvány meg a hangzás húzza ki a csávából.

    Na, szóval én várom. 🙂

  3. Minden stimmel , mert a Mi Géza Affleck-ünk , már bizony a 42. életévét tapossa . Az pedig már a középkor hajnala és ilyenkor harcedzett az ember 😉

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *