2

R kategóriás, 3 órás film lesz a Végítélet

vegitletA Warner több éve próbálja tető alá hozni a Végítéletet (The Stand). Ben Affleck, David Yates és Scott Cooper is megfordult a tervezet környékén, majd Josh Boone ölében landolt a lehetőség. A rendezőt a Vulture faggatta a filmről.

“Egy 3 órás, R kategóriás filmet fogunk készíteni A listás színészekkel.” – mondta Josh Boone. A direktor megemlítette, hogy ennél izgalmasabb dolgot még nem csinált egész életében és amikor találkozhatott Stephen Kinggel az első dolog az volt, hogy könnyekkel a szemében megölelte. A direktor saját bevallása szerint King műveit olvasgatva tanulgatott írni.

King művében egy gyilkos vírus szabadul ki egy laborból, csak néhányan maradnak életben. A túlélőkhöz egy néger asszony és egy sötét ember szól, el kell dönteniük, hogy mely oldalra állnak.

 

 

2 komment

  1. Nekem mondjuk tetszett a Gary Sinise féle mini sorozat is. Tartok ettől, mert King thillereit eddig még nem sikerült jól adaptálni mozifilmre, jobban áll neki a mini sorozat.

  2. A könyv két kötetes plusz nagyon tömény, nagy kihívás lesz egy egész estés filmbe tömöríteni. Mondjuk vannak pozitív példák, a Cloud Atlas esetében jól sikerült adaptálni, az is elég eseménydús volt.
    Én drukkolok.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *