1

Vázlatok a meg nem valósult Logan futása remake-ből

loganA Warner éveken keresztül próbálta tető alá hozni az 1976-ban bemutatott Logan futása (Logan’s Run) klasszikus sci-fi remake-jét. Még a 90-es években Joel Silver szerette volna megvalósítani az új változatot, de nem jutott vele dűlőre. 2004-ben Bryan Singer dolgozott egy ideig a projekten, majd lelépett. 2007-ben Joseph Kosinski lépett a fedélzetre, ő egy alacsony költségvetésű filmben gondolkodott, de miután az egyeztetések megrekedtek a Tron: Örökség (Tron Legacy) kedvéért távozott. 2010-ben Carl Rinsch ülhetett bele a rendezői székbe, de jött egy szimpatikus ajánlat, így inkább megcsinálta a 47 Ronint. 2011-ben Nicolas Winding Refnt kérték fel a filmhez és Ryan Gosling lehetett volna a főszereplő Rose Byrne-nel közösen. Az utolsó hír a tervezet felől tavaly júniusban érkezett, akkor Ken Levine-t, a Bioschock alkotója látott hozzá egy teljesen új forgatókönyvnek.

Az eredeti film a 23. században játszódik, aki betölti a 30. életévét meghal. Logan a szökevények felkutatásával megbízott rendőri szervezet egyik tagja, majd a férfi beleszeret egy nőbe, aki a halálra ítélt embereknek segít.

Ed Natividad dolgozott a vázlatokon, nemrég közzétett néhány képet. 2009-ben került kapcsolatba a projekttel, akkoriban Kosinski keze alatt formálódott a film. Később a Feledésen (Oblivion) dolgozhattak együtt.Egy komment

  1. Remélem ez még megvalósul. Kosinski jó rendező szerintem. Ezek a concept artok is tetszenek.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *