16

Újabb előzetes az X-Men: Az eljövendő múlt napjainak

Az egyik legjobb dolog, ami a mutánsokkal történhetett, hogy Bryan Singer visszatért hozzájuk. Az első két X-Men filmet leginkább dicsérték, az ezt követő filmek alaposan megosztották a képregénykedvelőket. Ezúttal az egyik klasszikus sztorit vitték vászonra, a jövőben az Őrrobotok hatalmas problémát okoznak, Kitty Pryde visszaküldi Farkas tudatát a múltba, hogy még idejekorán elhárítsa a veszélyt.


16 komment

  1. vaz, vaz , vazz, olyan komolynak néz ki, hogy arra szavak nincsenek. Jégember csúszdái gyönyörűek.

  2. Charles mindig is új stadionokat akart építeni.
    A magyarok mindig is új stadionokat akartak építeni 😀

  3. Nekem egyedül a két Wolverine filmmel volt bajom a franchise során. A trailer remeknek néz ki. És örülök, hogy a múlt nincs túzsúfölva mutánsokkal. Behoznak kb 1-2 új arcot, ennyi épp elég.

    • ettől a zsúfolástól azért én tartok egy picit. Ugye tesznek bele a 1st classból, a “trilógiából” (nem csak ugyan azokat fiatalban+ öregben, mint xavier, meg magneto)+ még újakat is, mint Bishop, vagy Warpath.

  4. X-men Firs Classhoz képest ez időben hol játszódik? Csak hogy Xavier még nem ül székben (vagy nem mindig a ha jól láttam a trailerben). Előre is köszönöm!

  5. Közben rágugliztam, elméletileg 11 évvel a first class után küldik vissza Rozsomákot. Akkor ez most hogy van? 🙂

  6. Áh semmi! 🙂 Találtam egy videót (amit egyszer már megtaláltam 😀 ), hogy vannak logikai bukták a first classban. Elnézést mindenkitől.

    • Sok írás született arról, milyen jelenetek nem illeszkednek egymáshoz időben vagy tényekben az X-men filmekben. Igazából az X-men 3 és az X-men: Kezdetek kavarta meg ezt, mert mindkettő a 80-as évek elején-közepén játszódik, és mindkettőben tud járni Charles, illetve az egyes mutánsok kora (pl. Emma Frosté) nem stimmel.

    • linkeld már pls, mert az agyamra megy ez a kavarás, prof X néha sétál néha székben ül, Beast néha kék néha nem…
      a film majd biztosan helyre rakja mindezt… remélem ( :

      • http://io9.com/5966264/8-ways-x-men-movie-continuity-is-irretrievably-fucked

        http://www.critiques4geeks.com/2011/06/05/x-men-first-class-continuity-errors/

        Itt van kettő. Igazából nincs mit helyretenni, a filmek nem foglalkoztak egymás idővonalával, meg sok helyen szerintem csak dramaturgiai okokból alakult úgy, ahogy (pl. Moira McTaggert).

        Beastnek annyira nem ismerem a történetét, de tudtommal párszor visszaalakult, de nem úgy van nála, mint Hulknál. De ezt a képregényfanok jobban tudják :).

      • Kétszer is megpróbáltam, de úgy látszik, a linkeket valamiért nem engedi kitenni (gondolom). De ha a Google-be beírod, hogy “X-men inaccuracies”, egy rakat oldalt találsz.

        Egyébként nincs mit helyrerakni, a filmek nem veszik figyelembe egymás idővonalait, ezért alakultak ki ezek az ellentmondások, vagy dramaturgiai okokból (pl. hogy Moira ugyanannyi idős a 3-ban és a First Classben is, laza 45 év után is).

        Beastről nem tudok valami sokat, csak annyit, hogy néha a képregényekben is visszaalakult emberré. Persze nem úgy, ahogy Hulk szokott. Majd a képregényfanok pontosítanak :).

  7. ezeket a logikátlanságokat a képregényben is fel lehet lelni, ott ha már túl sok van egy alternatív földdel szokták megmagyarázni, hogy a jövőből, csak egy másik jövőből jött ember, mutáns miatt van. Filmben ez azért nem ennyire egyszerű. :S

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *