0

Stiller lehetne a Chippendales főszereplője

zoolanderÚjra megpróbálják vászonra vinni Steve Banerjee történetét. Az úriemberre akkor mosolygott rá a szerencse, amikor kipattant az agyából a Chippendale bár ötlete. A 80-as évek elején megvett egy bárt Los Angelesben, ahol később férfiak vetkőzhettek. Az elképzelés bevált, özönlöttek a vendégek, dőlt a lé, Banerjee a siker érdekében még egy koreográfust is megkeresett, aki megszervezte a férfiakból álló csapatok „vonaglását”. Azonban a rengeteg pénz paranoiássá tette és meg akarta öletni a koreográfusát és más táncosait, akikből úgy vélte, hogy erős konkurensek válhatnak.

Weinsteinék szeretnének filmet készíteni a történetből, már az is meglepő, hogy a Magic Mike sikere után ennyit kellett várni egy chippendale projekt bejelentésére. Bár hozzá kell tenni, hogy 5 évvel ezelőtt már történt egy gyenge próbálkozás, akkor Tony Scott lehetett volna a rendező, ám a tervezetről többet nem lehetett hallani.

A film forgatókönyvét Alan Ball vetette papírra és a rendezést is bevállalná, az egyik főszerepre Ben Stillert kérték fel az egyik főszerepre, a színész nem Banerjee-t játszhatná, hanem a koreográfust. Ezen kívül a stúdión belül egy másik meló is várna Stillerre, ő vezényelhetné le a The Current War drámát, amely Thomas Edison és George Westinghouse versengéséről szólna.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *