1

Pár kép a Jurassic World munkálatairól

Tavaly Colin Trevorrow már majdnem hozzálátott a Jurassic Park 4, azaz a Jurassic World forgatásához, amikor az Universal hirtelen beijedt, szerette volna, ha kissé meggyőzőbbé válik számukra a film. Nos, minden problémát sikerült elhárítani, a munkálatok elkezdődtek és máris itt vannak az első fotók a helyszínről. A direktor megszellőztette, hogy a franchise nem ér véget a negyedik felvonással, további részek várhatóak. Ez kissé viccesnek hangzik annak fényében, hogy mennyit tököltek, míg végre bele tudtak vágni ebbe a filmbe. Az is kiderült, hogy a produkcióban nem CGI dinók lesznek, hanem megépítik az őslényeket, csak úgy, mint a Spielberg-féle művek esetében.

 

jurassicworldforg1 jurassicworldforg3

Egy komment

  1. “a produkcióban nem CGI dinók lesznek, hanem megépítik az őslényeket, csak úgy, mint a Spielberg-féle művek esetében.”

    Igaz, hogy az első rész esetén még így akarták megoldani a dolgot, de végül csak a T-Rex maradt a megépített, a közeli jeleneteknél. A többi dinoszauruszt már CGI-vel oldották meg, sok mai filmmel ellentétben nagyon is jól.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *