1

Hamarosan indul a Beverly Hills-i zsaru 4 forgatása

axelfoleyJerry Bruckheimer a Bloombergnek adott interjút. A producer elregélte, hogy a Beverly Hills-i zsaru 4 forgatókönyve hamarosan elkészül, a Paramount, Eddie Murphy és Brett Ratner is örömmel vágna bele a filmbe. Ha minden jól megy a forgatás nyár végén vagy ősz elején kezdődhetne el.

A Top Gun 2 kapcsán megerősítette a drón-történetet. A technológia jelentős változáson ment keresztül az első rész óta és mivel egyre gyakrabban lehet hallani a drónokról jött a gondolat, hogy a pilóták kiszorulnak a seregből és a filmben megmutatják, hogy nagyon is szükség van rájuk. Bruckheimer szerint a hús-vér pilóták jó ideig fogják még vezetni a vadászrepülőket.

A Karib-tenger kalózai 5. részén (Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales) szintén dolgoznak és reméli, hogy hamarosan belendülnek a munkálatok, úgy ősszel vagy év végén elkezdődhet a forgatás. Bruckheimer reméli, hogy Keith Richards újra bevállal egy cameot.

Egy komment

  1. Na, ezt meg is nézném! De akkor valami záródarab lehetne.

    Sajnos a régi arcok csak a ’80-as és a ’90-es években vállalt és általuk befutott szerepeikkel tudnak előjönni. Azért bizakodom, hogy ezt nem szúrják el.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *