7

A Baljós Hatos tagjai?

baljoshatosEddig csak találgatni lehetett, hogy a Pókember spin off-ban kik lesznek a Baljós Hatos csapat tagjai. A brigád az évtizedek során többször átformálódott és ugye ne feledkezzünk meg a Rémes Négyesről sem, hiszen akár még az is előfordulhatott volna, hogy a Sonynál szépen összemossák a két alakulatot.

Mérget lehetett rá venni, hogy A csodálatos Pókember 2 (The Amazing Spider-Man 2) stáblista után lesz egy bónusz jelenet. A stúdió közleménye szerint miután a film végén szokás szerint jönnek az alkotók nevei a nézők elővehetik okostelefonjukat, majd a Shazam applikációt letöltve a készülék szépen felismeri Alicia Keys számát, ezáltal betekintést kaphatnak a baljós jövőbe.

Ám mindezt ne vegyük készpénznek, a Wrap úgy tudja, hogy továbbra sincs eldöntve, hogy kik lesznek a szuperbűnöző alakulat tagjai, a forgatókönyvvel ugyanis Drew Goddard még nem készült el.

Rinó

Keselyű

 

Kraven, a vadász

 

Mysterio de lehet, hogy Kaméleon

 

Zöld Manó

 

Doc Oc

7 komment

  1. Én Mysteriora lennék a legjobban kiváncsi az itt felsoroltak közül, bárcsak bekerülne végre egy Pókember filmbe. Ami Dr. Polipot illeti, hát a Zöld Manó megismétlése nem volt elég, őt is könyörtelenül megismétlik…..csak könyörgöm a Homokembert meg Vészmanót ne ismételjék meg……

  2. De ha ezek összeállnak akkor kell valaki Pók mellé. Mivel Fáklya más cégnél van (Fox?) talán jöhetne a Fekete Macska vagy Silver Sable. Ki szokott még Pókember mögé állni?

  3. Sziasztok! Volt végül bónusz jelenet? Ha igen, mi volt benne, nem tudnám valahonnan megszerezni? Köszönöm.

  4. Köszönöm! Nagy kár, nem is értem hogy jön az oda.. Senkit nem érdekel szerintem.

    Tudom, az X-men-t is a Sony csinálja, de akkor is..

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *