9

10 millió dollárra perelik a Warnert a Gravitáció miatt

GRAVITYMiután kijött a Gravitáció (Gravity) Tess Gerritsen írónő is megnézte, majd megjegyezte, hogy a film nagyon jó és nincs köze a hasonló című regényéhez. Ám az elmúlt hónapokban valaki meggyőzte, hogy igenis észrevehetőek a hasonlóságok a könyv és Alfonso Cuaron műve között, tehát menjen csak szépen bíróságra.

A hölgy minimum 10 millió dollárt követel a Warnetről. Megemlíti, hogy amikor 1999-ben a boltok polcaira került a regény a New Line-hoz tartozó Katja produkciós cég 1 millió dollárért opciózta le. Cuaron rendezésében egy asztronauta nő ragad a világűrben, aki megpróbál valahogy visszajutni a Földre, amikor megsemmisülnek a környező űrállomások. Gerritsen történetében a főhős szintén egy nő, ám ott a Nemzetközi Űrállomáson szabadul el egy vírus, az is kiderül, hogy a Földön tudtak róla, hogy régebben itt végeztek különös kísérleteket.

9 komment

  1. Valószínűleg nem fogy már olyan jól a könyv vagy abban reménykedik hátha megfilmesíti valaki és pénz áll a házhoz. Sok hülye mászkál arra.

  2. Meg is érdemlik, amekkora agyon hypolt látvány hülyeség,…bezzeg ha Bay rendezi lenne imdb-n 5-ös átlaga és mindenki fikázná, így meg teletömték oscarral….

  3. Hat pedig agyonhajpolas ide v oda azert moziban 3d ben kib@szott nagy volt!!! Mindenki a tortenet miatt makog amukor ok maguk ket sort nem tudnak megfogalmazni… Keremszepen itt is oda kene figyelni egy kicsiket. Ja meg nem dvdripben a 15os laptopscreenen kell megnezni. Es igen teletomtek oscarral, de olyan felhozatalban meg is erdemelte!

  4. 17-es monitorn néztem 🙂 és nagyon jó film volt. Végig izgalmas, látványos, nagyon jó színészi teljesítmény, nagyon jó hanghatások. Nekem egy jó filmhez ennyi már elég.

  5. Ja és igen, vicc, hogy már minden filmnél jön valami könyv író aminek a története köszönő viszonyban sincs a filmmel 🙂

  6. Szerintem egyáltalán nem szánalmas,sőt elhitetitek hogy mindent lopnak mindenhonnan.Nem teljes történeteket,csak foszlányokat,amiket vagy észrevesznek vagy nem,de direkt csak annyit vesznek át,hogy a bíróságon ne állja meg a helyét,ha megvádolnák őket.Okos húzás,de igazából erről szól a filmipar,szinte minden filmben találsz hasonlóságot valamilyen régebbi filmhez. Arról nem is beszélve,hogy már hogy az istenbe lehet követni,hogy egy történet eredeti-e vagy valahol,valaki megírta,vagy kitalálta valamilyen formában…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *