1

Skin Trade előzetes – Lundgren és Jaa egy filmben bunyózhat

skintradeAz előzetesben senki nem szól egy szót sem, csak akció van. Olybá tűnik, hogy egy igazi B kategóriás üsd,vágd, nem apád ínyencség kerül terítékre, már ha nem cseszik el. Dolph Lundgren és Tony Jaa áll a középpontban,  Michael Jai White, Ron Perlman, Cary-Hiroyuki Tagawa és Peter Weller sem maradt ki a mókából, esetleg Mike Dopud, Conan Stevens, Celina Jade is ismerős lehet.

A forgatókönyvön hárman is dolgoztak  – Lundgren, Gabriel Dowrick, Steven Elder – majd John Hyams javítgatott rajta. Ekachai Uekrongtham, a Gyönyörű harcos (Beautiful Boxer) rendezője dolgozik a filmen.

Lundgrennek és Jaa-nak nem ez az első közös melójuk, ám az A Man Will Rise körül gondok adódtak és előfordulhat, hogy a pénzügyi problémák miatt soha nem is kerül bemutatásra. A Skin Trade-ben a svéd akcióhős egy new york-i zsarut alakít, aki egy emberkereskedelemben utazó orosz maffiózót próbál elkapni. Sajnálatos módon a gengszterek kinyírják családját, ő pedig bosszúért lihegve árkon-bokron keresztül követi a tetteseket. Bangkokig követi őket, ahol végre egészen közül jut hozzájuk és a Jaa által megformált nyomozó segít neki.

Egy komment

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *