0

Mangoldra bíznák a The Deep Blue Good-by adaptációt

mangoldTravis McGee nyomozásait a magyar olvasók is ismerhetik, John D. MacDonald regényhőse 21 történeten verekedte magát keresztül. Négy évvel ezelőtt merült fel, hogy Leonardo DiCaprio formálhatná meg McGee-t a The Deep Blue Good-by adaptációban, a forgatókönyvet nem más, mint a népszerű krimiíró Dennis Lehane szállította le. Ám 2010 óta nem jött újabb, érdekes információ a tervezet felől…egészen mostanáig.

A rendezői térfél még most is teljesen üres, Oliver Stone neve keringett egy időben a projekt körül, de ő már messze jár. James Mangolddal ültek tárgyalóasztalhoz, ugyan még nem született megállapodás, de a direktort érdekelné a film és még főszereplőt is találni kell, hiszen DiCaprio sem tartott ki a thriller mellett.

McGee önjelölt magánnyomozó, elveszett tárgyak előkerítésére szakosodott tanácsadó. Bármilyen tárgy és dolog előkerítését vállalja, feltéve, ha éppen pénzszűkében van. Csupán azt kéri cserébe, hogy a megtalálandó értékes holmi értékének a felét ő kapja meg. Az első részben egy, a  II. világháború alatt eltűnt aranyat kell fellelnie.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *