1

Heti bemutatók

1noah

(Jön a víz, Noé!)

Működik a kémia (Better Living Through Chemistry): Sam Rockwell egy városka patikáját üzemelteti, majd viszonyba keveredik egy tehetős ügyfél szexi nejével, akit Olivia Wilde formál meg. Kapcsolatukat szex, ital és a gyógyszerek illegális kezelése jellemzi.

Noé (Noah): Darren Aronofsky évekig küzdött, hogy megvalósíthassa elképzelését. Russell Crowe alakítja a címszereplőt, akit Isten figyelmeztetett a közelgő árvízre. A férfi hatalmas bárkát épített, családjával és egyéb állatokkal túlélte a nehéz időszakot.

Szerelmem New York (Nous York): 2012-es francia vígjáték. Egy baráti társaság látogat el a Nagy Almába, hogy találkozzanak két ismerősükkel. Újra együtt a régi csapat, ennek örömére a nyakukba veszik a várost, de nem csak az örömé a főszerep, mert előkerülnek régi emlékek és érzelmek is.

Éljen a szabadság (Viva la Libertá): Olasz film. Andrea az olasz ellenzékhez tartozik, kénytelen kihúzni pártját a nehéz helyzetből, amikor a vezetőnél betelik a pohár és lelép. A nő a férfi ikertestvérét kéri meg, hogy játssza el politikust.

Mr. Morgan utolsó szerelme (Mr. Morgan’s Last Love): Michael Caine egy nyugdíjas, megözvegyült amerikait formál meg, egyedül éli mindennapjait. Majd megismerkedik a Clémence Poésy által játszott szabadszellemű, vidám francia nővel, aki hoz némi színt életébe.

Egy komment

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *