0

Heti bemutatók

Need-for-Speed

Need for Speed: A népszerű számítógépes játékból Scott Waugh rendezett egészestés filmet. Aarun Paul játssza a főhőst, akit egy illegális gyorsuláson átvernek, a börtönben köt ki, szabadulása után bosszú akar állni.

3 nap a halálig (3 Days to Kill): Kevin Costner egy profi ügynököt alakít, csakhogy kiderül, hogy halálos betegségben szenved. Feltűnik a színen egy nő, aki kísérleti gyógyszert ajánl, ám cserébe el kell intéznie egy ügyet, e közben emberünk lányával próbálja helyrehozni kapcsolatát.

Mr. Peabody & Sherman kalandjai (Mr. Peabody & Sherman): Peabody-t hatalmas intelligenciával áldotta meg a sors, egyetlen bökkenő van: hogy kutya. Gazdájával, Shermannel közösen időgépet építenek, de azt valaki engedély nélkül használja és helyre kell hozni a történelemben okozott károkat.

Vijay és én (Vijay and I): Belga vígjáték. Will Wilder-t mindenki halottnak hiszi, miután valaki ellopja autóját és balesetet szenved. A férfi úgy dönt, hogy elmegy saját temetésére, ahol megtudhatja, hogy mit is gondolnak róla az ismerősei.

)

Názáreti Mária (Maria di Nazaret): 2013-as film, Jézus Krisztus édesanyjának az életét mutatja be a dráma. A jelenetek alatt átérezhető “az Úr szolgáló leányának” Máriának a személyisége, Istenben élt mélységes hite és Szent Fia iránt érzett végtelen szeretete. Élete az “Íme, itt vagyok” ismétlése az angyali üdvözlettől kezdve Jézus kereszthaláláig

Az apáca (La Religieuse): A német-belga drámát Arany Medvére jelölték. A történet 1760-as években játszódik Franciaországban. Egy kolostorba küldött lány nem úgy viselkedik, amit egy apácától elvárnának, életvidámságát szadizmussal akarják letörni.

Nyomtalanul (Kvinden i buret): svéd krimi. Egy balul elsült eset után Carl Mørck nyomozót a Q-ügyosztály vezetésével bízzák meg, ami annyit jelent, hogy a megoldatlan bűneseteket kell rendszereznie. Egy öngyilkossági ügyet ő maga akar felderíteni.

Szerelem a felhők felett (Amour & turbulences): Francia film, Julia egy esküvőre szeretne eljutni, a repülőn pont egykori szerelme mellé ül. Mit is tehetnének, mint szépen megbeszélik közös múltjukat.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *