6

Bosszúállók 2: Ultron kora concept artok

Az ABC csatornán ment le egy néhány perces műsor, amiben Kevin Feige és Joss Whedon ejtett szót a Bosszúállók: Ultron kora folytatásról és mutattak néhány koncepciós rajzot is. Lássuk. Az első képen Skarlát Boszorkány látható, a karaktert Elizabeth Olsen játszhatja.

avengersconcept3

A boszi testvérét, Higanyszálat Aaron Taylor-Johnson kelti életre.

avengersconcept2

Hoppá, a Hulkbuster páncél, amelyet Tony Stark arra tervezett, hogy megállítsa vele Hulkot. A képregényben a zöld erőgép lazán szétszedte a cuccot.

avengersconcept4

Hulk Fekete Özveggyel

avengersconcept1

És végül az adás

6 komment

  1. A műsor egy órás volt ha minden igaz, ez csak egy részlet amiben pont az Avengers 2-ről beszélnek de mindenről volt szó…remélem feltöltik valahová az egészet hamarosan 🙂

    • Nem elképzelhetetlen, hiszen az előző részben is volt egy Thor, Kapitány, Vasember erdei csata:) Lehet, hogy beleírják a Hulkbuster páncélt, Tony megkéri Bannert, hogy változzon már át, hogy kipróbálhasson egy páncélt.

  2. A két zsenike pedig esélyes, hogy eljátszik egymással, megnéztem a műsort, 40 valahány perces volt és mutatták, hogy vesznek fel vele jeleneteket, mármint a Hulkbuster kellékkezével…persze attól még nem biztos, hogy benne lesz a filmben de a film elején szerintem tuti kibontják a kapcsolatukat, nem volt véletlen a stáblista utáni jelenet sem…és ha már Hulkbustert csinál szerintem esélyes, hogy Ultronhoz is köze lesz.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *