2

Yimou készítheti el a Parsifal mozaikot

zhangAz Universal égisze alatt formálódik a következő Robert Ludlum adaptáció, a szerző 1982-ben kiadott regényéből, a Parsifal mozaikból (The Parsifal Mosaic) készítenek filmet. Kevesen gondolták volna, hogy egyenesen Kínából importálnak rendezőt, Zhang Yimou-ra bízták a thrillert. Már csak az a kérdés, hogy a stúdió engedi-e a direktornak, hogy saját elképzeléseit szerint forgassa le a filmet vagy rendszeresen rácsapnak a kezére.

A könyv tartalma: Michael Havelock számára egy holdsütötte Costa Brava-tengerparton összedőlt a világ. Saját ügynökségének emberei a szeme láttára lőtték szitává társát és szerelmét, Jenna Karast. Havelock úgy érzi, hogy végleg ki kell szállnia a játékból. Egészen addig, amíg egy zsúfolt római pályaudvar nyüzsgésben meg nem pillantja Jennát – élve. Havelock abban a pillantban céltáblává változik: amerikai és szovjet bérgyilkosok üldözik, ő menekül, s közben hajszolja Jennát, a szépséges árulót, így lesz egyre inkább foglya egy sötét csalásokból, árulásokból kirakott mozaiknak, amelyet egy nagyhatalmú, titokzatos férfi alakít kénye-kedve szerint: Parsifal. (moly.hu)

Tavaly a Warner is megkereste Yimou-t egy ajánlattal, a Tim Burton által hátrahagyott Quasimodo-t szerették volna rábeszélni. Akkor úgy volt, hogy bevállalja, ezek szerint végül nemmel felelt.

2 komment

  1. Retento idegesitoek a reklamaid.
    Az nem baj hogy ott vanank kozepen, de vilognak mint a fene. Ez az Ebola Play a legszornyubb.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *