3

The Purge: Anarchy előzetes

purgeVan egy este Amerikában, amikor bárki bármilyen szörnyűséget végrehajthat, tettéért később senki nem fogja a bíróság elé citálni.A bűn éjszakája (The Purge) mondhatni kiváló alapsztorival bírt, de a megvalósítás igencsak hagyott kívánnivalót maga után. Ettől függetlenül a film siker lett és a stúdió azonnal akart egy folytatást, ha lehet még tegnapra jeligével. James DeMonaco az első rész író-rendezője vállalta, hogy hipergyorsan összerakja a következő felvonást. A júniusban érkező The Purge: Anarchy első előzetese megérkezett, ezúttal nem egy “home invasion” alkotást kapunk.

purgeposzter

3 komment

  1. Hát erősen kétlem, hogy pont ezzel fogják jól felhasználni az alapötletet. Nagy kár, mert tényleg piszkosul jó lehetne.

    • Egyetértek. Az első csak egy unalmas home invasion thriller volt. Pedig marha jó az ötlet, de nem egy tehetségtelen rendező kezében. Én azért reménykedem, hogy a falak közül kiszabadulva egy élvezetesebb filmet tud összehozni.

      A folytatás nem fog hozni annyit, mint az első, mert sokan csalódtak benne, de még tuti megkapjuk a harmadik felvonást.

  2. Valaki árulja már el hogy miért jó az alapsztori? Nekem az első reakcióm az volt amikor néztem hogy: Úrrristen! Ekkora fa…ságot!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *