9

Jégre tették a Csontváros folytatását

csontvarosA Constatin Film előre ivott a medve bőrére (vagy éppen a medve bőrén), erősen bízott a Csontváros (City of Bones) sikerében és jó előre hozzáláttak a folytatás előkészületeihez, hogy Lily Collins kalandjai minél előbb folytatódhassanak. Harald Zwart jövő héten láthatott volna hozzá a forgatáshoz, ám a stúdió a film bevételét látva leállította az előkészületeket. A produkció 60 millió dollárba (plusz marketing) került és eleddig csupán 58 millió dollárt kapart össze, Amerikában is nagy érdektelenségbe ütközött.

Egyelőre még reménykednek, egyeztetnek partnereikkel, megbeszélik hogyan tovább. De ez már csak színtiszta erőlködés. Nehezen tudják elfogadni, hogy bebukták ezt a produkciót és a Hamuvárosból (City of Ashes) nem lesz semmi.

Nos, igen, nem mind arany, ami fénylik, azaz nem minden regényfranchise-ból születhet Alkonyat vagy Éhezők viadala-szerű siker.

9 komment

 1. Kár. Lily Collins-t mindig szívesen nézegetem a vásznon. (Ebben még Lena Headey is benne volt.)

  De őszintén szólva, annyira tényleg nem meglepő a dolog.
  Na sebaj, majd újranézem a Twilight-ot. 😀

 2. Elvileg hat részes a sorozat, plusz egy előzmémyszállal a viktoriánus Londonban:)

  Ez tartozik ide:

  Csontváros (City of Bones)
  Hamuváros (City of Ashes)
  Üvegváros (City of Glass)
  Bukott angyalok városa (City of Fallen Angels)
  Elveszett lelkek városa (City of Lost Souls)
  Mennyei tűz városa (City of Heavenly Fire)

  Elvileg az első öt már kint van a piacon itthon is, a hatodik még nem…

 3. “Alkonyat vagy Éhezők viadala-szerű siker”
  Az igazi bizonyíték, hogy az átlag mozinéző mennyire igénytelen. Ez mindkettő borzalmas, minden tiszteletem azoké, akik végig tudják nézni.

 4. Nekem tetszett a film, érdekes volt úgy, hogy a könyvet előtte nem olvastam. Később megtettem ezt. Az Alkonyat után egy kicsit végre
  más a történet.

 5. A film egyáltalán nem tudta átadni a könyvet, (ami egyébként zseniális,úgyhogy nem csodálom. A sorozatot mindenkinek ajánlom! A film ugyanolyan semmilyen,mint az alkonyat filmek,bár annak nekem az egész alapsztorija nem jött be

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *