3

Írják az ötödik Bourne filmet

bournerennerA Bourne franchise harmadik része után Paul Greengrass és Matt Damon is kiszállt, ám Tony Gilroy az Universal megítélése szerint eléggé meggyőző forgatókönyvet írt, így rábólintottak a folytatásra. Ebben Damon karakterét már csak úgy érintőlegesen említik, a főhős Aaron Cross volt, a karaktert Jeremy Renner játszotta. A bevétel ugyan csalódás volt, ám a bemutató előtt és után is megerősítették, hogy lesz újabb rész.

Mint kiderült, valóban komolyan akarnak egy ötödik felvonást, a forgatókönyvet Anthony Peckham, a Sherlock Holmes és az Invictus írója veti papírra és Cross-szal folytatják a sztorit. Korábban úgy hírlett, hogy esetleg Damon is visszatérne, de erre azért ne vegyünk mérgel.

Az előző Bourne filmek szkriptjét Gilroy körmölte le, mivel más dolgozik a történeten úgy tűnik, hogy számára ennyi volt a franchise és valószínűleg a rendezői teendőket is más fogja ellátni.

3 komment

  1. Ha sok olyan lesz benne, mint mikor az erdőben kóricál és farkasokkal kínlódik akkor jöhet, a film eleje nagyon tetszett

  2. Nekem tetszett a 4. rész, főleg az eleje, meg az ahogy összefűzték a történetet az első három résszel, viszont a vége nem tetszett! Mikor ráküldték azt az ügynököt, hogy likvidálja, mert ő valami nagyon brutális és sohasem hibázik és és és csak fut utána, csak üldözi, aztán meghal! Még csak harc sem volt köztük! a befejezés így nagy csalódás volt!

  3. A 4.rész tényleg elég gyenge lett,főleg az elődjeihez képest,de szerintem itt leginkább a forgatókönyvvel volt gond,mert néhol tényleg semmi,de tényleg semmi sem történt.Az eleje tényleg jól indult,de utána unalomba fulladt az egész,még egy rendes akció jelenet sem volt benne.Felőlem csinálják a folytatást,csak azért jó lenne,ha Matt Damon is visszatérne,és nem csak egy cameo-ra,de gondolom ezt a studio is tudja. Elég jó reklámkampányt lehetne csinálni a régi és az új Bourne-ről egy filmben.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *