4

A beavatott előzetes

2011 márciusában a Summit megszerezte Veronica Roth bestsellerének, A beavatottnak (Divergent) a jogait. Neil Burgert ültették a rendezői székbe, a forgatókönyvhöz Evan Daugherty és Vanessa Taylor látott hozzá. A költségvetés először 40 millió dollárra rúgott, de Az éhezők viadala megabevétele láttán gyorsan a duplájára emelték. A főszerepet Shailene Woodley kapta meg, majd Maggie Q, Kate Winslet, Jai Courtney, Miles Teller is leszerződött mellé.

Az antiutópisztikus Chicagoban járunk, aki betölti a 16 életévét kénytelen az öt csoport egyikébe belépni. Beatrice Prior (Woodley) sokat vacillál, végül a Bátrak mellett teszi le voksát, de számára kiderül, hogy gyakorlatilag ő nem passzol be egyik csoportosulásba sem és ez a vezetőknek erősen szúrja a szemét.

Bemutató? Nem idén fog eldőlni, hogy a bukták vagy sikerek sorát gazdagítja. 2014 március 21-én kerül a mozikba. Ó, igen, pont akkorra időzítették, mint az első Éhezők viadalát.

 

Get More:
2013 VMA, Artists.MTV, Music

4 komment

  1. Még működhet, bár ugyanakkora az esélye hogy pocsék lesz. Nekem mindenestre már egy szinttel a többi fantasy-tinifilmek fölött van a várólistán, de ki tudja…

  2. Ha jól tudom ezért a főszerepért hagyta ott Shailene Woodley a Pókember 2. részét. Márciusban kiderül, hogy jól döntött vagy visszacsinálná a történteket.

    Egyébként tényleg értelmesebbnek tűnik, mint mondjuk a héten bemutatott Csontváros, amit mai napig nem tudok hova tenni.

    • Woodley-nak volt vagy 4 jelenete a Pókember 2-ben. A készítők úgy döntöttek, hogy inkább kihagyják Mary Jane-t, ez nem az ő döntése volt. Csak utána pedzegették, hogy elképzelhető, hogy jobb is neki így, mert ha a harmadikban mégis benne lett volna annak forgatása ütközhetett volna a Divergent 2-vel.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *