2

Fantasmania.hu Új Dokis Cuccai – Te Döntesz Játék!

uj-dokis-cuccok-valasztos-jatek(1)

Mi lesz az új Dokis termék a fantasmania.hu-n? Rád bízzuk! Válaszd ki, hogy
Neked melyik lehetséges újdonság tetszik a legjobban!

A válaszadók közül valakit egy 11. Doktor nyakkendő + Szónikus
Csavarhúzó játék szettel jutalmaznak.

A választható újdonságok:

-11. Doktor – Szónikus Csavarhúzó cserélhető fejes (valódi) Csavarhúzó fém testtel, fény és hangeffekttel: Ez egy valódi szerszám csavarhúzó, ami a 11. Doktor Szónikus Csavarhúzójának formáját kapta. Gombnyomásra világít az eleje és hangot ad, míg a végébe többféle csavarhúzó fejet illeszthetünk. A fejetek az eszköz belsejében tárolhatjuk. Hátsó fele fémből készült, hogy masszívabb legyen.

doctor-who-11-bitfejes-fem-csavarhuzo

-Tardis USB elosztó HUB fény és hangeffekttel: Ha kevés az USB csatlakozó a gépeden, itt a megoldás. De mindezt megteheted stílusosan, egy világító tetejű, hangeffektes Tardis elosztóval is!

doctor-who-tardis-usb-hub

 

-Doctor Who – 3D Hologram Projektor (Miraszkóp) + miniatűr Tardis: A miraszkóp technológiával a három dimenziós hologram projektor illúzióját kaphatjuk. Az eszközbe bármilyen apró tárgyat helyezhetsz, amit hologram szerűen kivetít középen.

doctor-who-3d-hologram-projetkor

 

-26cm-es nyitható tetejű Tardis sütis doboz fény és hangeffekktel: Ez a nagyméretű Tardis felül nyitható és tárolhatod benne kedvenc tárgyaid vagy a Ki vagy Doki figurák is bele bújhatnak. Mindezt fény és hangeffekttel!

doctor-who-26cm-suti-doboz-tardis

 

-Ki vagy, Doki? – Doktor-fej kerámia bögrék: Az 50. évforduló alkalmából készült Doktor-bögre lehetővé teszi, hogy a reggeli kávéd, teád vagy talán kakaód még az eddiginél is gyorsabban ébresszen fel!

doctor-who-doki-fej-keramia-bogre

 

-Tardis projektoros óra fény és hangeffekttel: Ez a Tardis formájú digitális ébresztőóra hozzá illő hangeffektekkel kelt fel (gombnyomásra bármikor megszólaltathatod) és a fényeffektek sem maradnak el. Mind e mellett, gombnyomásra (és ébresztéskor) a plafonra is kivetíti az időt.

doctor-who-tardis-projektor-ebreszto-ora

Azok a válaszadók, akik halott vagy hibás emailcímet adnak meg értelemszerűen nem tudnak nyerni, mert nem lehetséges a kapcsolatfelvétel. Fontos tehát, hogy élő és kommunikációra képes címet írjatok be.


2 komment

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *