2

Intercom hírlevél

0intercom

A Farkas Londonban (16)

Hugh Jackman a héten nagyon jókedvű. London legelőkelőbb mozijában, a Leicester Square-i Empire-ban tartották a Farkas (16) (Wolverine, hazai bemutató: július 25.) gálapremierjét, és a színész, aki feleségével és farkashoz méltó arcszőrzettel érkezett, azt mondta: 13 évnyi munka gyümölcsét nyújtja most át a közönségnek. A lelkes publikum sok száz tagja a kánikulai hőségben 10-12 órát várakozott, hogy lássa a fehér Audi Spyderen érkező szupersztárt, aki csak itt, színésztársai és a stáb mellett, a vörös szőnyegen vallotta be Mrs. Jackmannek, hogy alaposan meg is sérült a Japánban játszódó szuperhős-akciófilm forgatása közben.

– Azok a felvételek voltak a legnehezebbek, melyekben egy szupergyorsvonat tetején verekszem a Jakuza embereivel – mesélte Jackman a vörös szőnyeg szélén. – Ott tényleg kaptam egy durva vágást. Nem akartam bevallani, de majdnem lebuktam. Deborra nem értette, miért vagyok már otthon délután négykor. Nekem viszont az az alapszabályom: sérülésekről és szexjelenetekről nem beszélek otthon. Megvárom velük a premiert.

IC Press

0w

Elysium – folytatódik? (16)

Az Elysium a filmben az a világ, ahova az elszegényedett, romba dőlt, kirabolt Föld lakói mind vágynak – és akár az életüket is áldozzák, hogy bejuthassanak. Az Elysium – Zárt világ (16) (Elysium, hazai bemutató: augusztus 15.) rendezője, a dél-afrikai eredetű Neill Blomkamp viszont úgy tűnik, megérkezett. Első minimális költségvetésű akció/sci-fije, a District 9 után nagy költségvetéssel és világsztárokkal, Matt Damon-nal és Jodie Foster-rel rendezhetett egy akciódús, látványos sci-fit. E filmnek köszönhetően máris ő Hollywood egyik legkeresettebb fiatal filmese, és egészen természetes, hogy– miután nemet mondott a Star Wars következő részének rendezésével kapcsolatos felkérésre – máris egy új projekt előkészítésén dolgozik.

A District 9 folytatásán. Az új film címe District 10 lesz, és ez is a rendező kedvenc témáival fog foglalkozni: veszélyes, pusztuló jövővel, nagy fegyverekkel, macsó férfiakkal valamint áthallásokkal, melyek a mai politikai helyzetre utalnak. Ám maga a történet teljes titok. A rendező csupán annyit osztott meg az egyre kíváncsibb újságírókkal, hogy egy 18 oldalas szinopszis készült el eddig. Amikor tovább kérdezgették, az rendező így jellemezte készülő művét: „Really f*cking cool.”

Ami – az Elysium-ot ismerve – egyáltalán nem meglepő.

IC Press

Pitt az alvilágban

Különös, nyomasztó világ. Csupa bűn és félelem. Ridley Scott új rendezése, a Cormac McCarthy forgatókönyvéből készült A jogász (The Counselor, hazai bemutató: november) hőse egy jó módú ügyvéd, aki drogcsempészetbe keveredik – és nem találja a kiutat. A film elképesztő sztárszereposztással készült: Michael Fassbender, Brad Pitt, Javier Bardem, Cameron Diaz és Penelopé Cruz is fontos szerepet játszik a történetben – Cruz még éppen az utolsó pillanatban vett részt a munkában. Terhesen valószínűleg nem vállalhatta volna el az érzéki jelenetekkel teli, modern film noir egyik szerepét. Így viszont külön öröm volt számára, hogy a férjével együtt forgathatott.

Brad Pitt-nek egyáltalán nem voltak feltételei: ő úgy érezte, tartozik annyival a mesterének, hogy mindenképpen részt vesz a film elkészítésében.

– Ridley-nek köszönhetem a filmes karrierem – nyilatkozta a világsztár. – Ő vitt be az igazi, nagypályások közé. Ha nincs a Thelma & Louise, ki tudja, hol lennék most. Úgyhogy egy pillanatig sem haboztam: ha ő hív, jövök. Jó újra együtt dolgozni vele.

IC Press

Sandler mindig dolgozik (12)

Adam Sandler még le sem aratta teljesen a Nagyfiúk 2. (12) (Grown Ups 2, hazai bemutató: július 18.) babérjait, máris új sikerek kovácsolásán dolgozik. Úgy tűnik, ő az, aki biztosan tudja, minek kell mindenképpen szerepelnie egy sikeres komédiában. És ezt nem csak a Nagyfiúk 2. népszerűsége jelzi, hanem az új, készülő filmről érkező hírek is. A romantikus vígjátékban ugyanis Sandler újra Drew Barrymore-ral együtt bolondozik, akivel egyik legsikeresebb filmjét, az 50 első randi-t is csinálta. Ráadásul egy atlantai Hooters-bárban forgat. A feszes trikós pincérlányairól híres helyen filmezendő jelenethez most hirdettek statisztaválogatást, és nem csak bombázókat várnak: 21-től 60-ig lehet jelentkezni, így aki pénteken Lawrenceville-ben jár, annak esélye lehet, hogy ott legyen Sandler új mókázásában.

IC Press

2 komment

    • Igazság szerint nem is akarom tudni:) Az első rész nagy csalódás volt és abban bízom, hogy a folytatás sokkal jobb lesz. Nem akarom, hogy bármi lehúzza a kedvem.:)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *