2

Creed: Jön a Rocky spin off

apolloRocky kemény meccset vívott Apollo Creeddel, a két bokszoló összebarátkozott. Ám a franchise negyedik részében Ivan Drago úthengerként hajtott keresztül Creeden, aki a ringben elhunyt.

Sylvester Stallone a Rocky Balboa után megemlítette, hogy hogy szeretne még egy folytatást, de nem sokra rá meggondolta magát. Ám csak kitalálta, hogy miképp játszhatná el a karaktert úgy, hogy ne ő álljon a reflektorfényben. Elkészül ugyanis a Creed spin-off, amely a Carl Weathers által megformált bokszoló unokájára fókuszálna. Rocky mellékszereplőként tűnne fel a filmben.

A rendezői teendőket Ryan Cooglerre bízták. Az úriember a Sundance-en hangos sikert aratott a Fruitvale Station munkájával, a fesztiválon nem győzték dicsérni és a szakma arról beszélt, hogy milyen remek lett a produkció. A rendező az alkotás sztárjával, Michael B. Jordannel is együtt dolgozhat, ugyanis rábíznák a főszerepet

2 komment

  1. jöhetnek a kövek ide is, de ez engem sem hoz lázba… láttam az összes Rocky filmet. a régebbiek tetszettek is, de ez a story annyira hidegen hagy….

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *