15

47 Ronin előzetes

47ronin1Chris Morgan és Hossein Amini írták a 47 Ronin, megtörtént esetet vettek alapul, de eléggé felturbózták fantasy elemekkel, a történet boszorkányok és óriások világában játszódik Az Universal 2008 végén jelentette be, hogy elkészítik a bosszúszomjas szamurájokról szóló költséges alkotást, a főszerepre Keanu Reeves-t nyerték meg. 2009 novemberében Carl Erik Rinsch-sel ültek tárgyalóasztalhoz, akinek reklámfilmjeivel eléggé meg voltak elégedve, úgy vélték, hogy pont ilyen stílusú és vizuálisan erős rendezőre van szükség. Rinsch-t Ridley Scott akarta beleültetni a Prometheus rendezői székébe, ám a Fox határozottan elutasította az elgondolást.

Az Universal bátran 170 millió dollárban állapította meg a költségvetést, teljes mértékben bíztak Rinsch-ben. 2011 március 14-én kezdődött a forgatás Budapesten, majd Angliában fejezték be a munkálatokat.

A bemutató tavaly novemberre volt belőve, ám kiderült, hogy túl sok probléma akadt, mindenki a rendezőt hibáztatta, állítólag sokat töketlenkedett a forgatáson. A pótfelvételek alatt változtattak némileg a sztorin is, a büdzsé pedig szép lassan 225 millió dollárra emelkedett. Februárban jött volna a fantasy, jelen állás szerint december 25-én végre a mozikba kerül

 

15 komment

  1. Kapásból beugrott vagy 5 film…remélem jobban lesz összelopva, mint az acélember volt 😀 Mindenesetre nem rossz.

    • Nekem szemelyesen semmi bajom, ha meritenek dolgokat mas filmekbol. Ha jol bevalt dolgok, amelyeket az emberek szeretnek latni, akkor miert ne ? Lehet valami egyedi attol, hogy forras anyaga van 😛

  2. Uh, hát ne legyen igazam, de ez eddig elég tucat CGI-f*s. Jobbab örültem volna, ha nem ennyire a fantasy irányába mentek volna el.

  3. Már nem azért,de ez nem egy igaz történet alapján íródott regény filmváltozata?!? Már túlságosan a fantasy vonal felé mentek…vagyis ilyen elemekkel egészítették ki a regényt.

  4. Hm, anno láttam a Ninja Scroll animét, totál az ugrott be erről… de amúgy érdekesnek tűnik.

  5. A Hét szamuráj és 300 zabigyerekének tűnik elsőre, meg másodikra is. A bukás elkerülhetetlennek látszik, hiszen egy 120-130 millás amcsi bevétel is csak arra lesz jó, hogy a fejesek fellélegezzenek, annyit azért még se bukunk rajta. Amúgy meg, amelyik stúdió oda ad egy rendezőnek egy 170 milliós projektet mert csinált 2-3 félperces reklámfilmet, az meg is érdemli.

  6. Gyerekek mit fanyalogtok. Kurva jó lesz. Látványos mi kell több? Ha nem tetszik nem nezitek.

  7. Nekem ez így tetszik! Full HD-ban szép lesz!! Remélem ehhez jön egy jól megírt történet is!!

  8. Hát a trailer alapján tuti nem fogok erre elcseszni 1,5 órát az életemből. Kár, pedig csípem Reevest.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *