19

Liam Neeson 20 millió dollárt kap az Elrabolva 3-ért

liamneesonAz Elrabolva (Taken) sikere után Liam Neeson eléggé szkeptikusan állt hozzá a folytatáshoz. Mi az, ami meggyőzhette? A pénz! Az első részért még csak 5 millió dollárt kapott, az Elrabolva 2-ért 15 millió dollárt vághatott zsebre.

A második felvonás 378 millió dollárt kasszírozott a kasszáknál, ami leginkább annak köszönhető, hogy Bryan Mills ex-CIA első felbukkanását és a lányát elrabló albán terroristák utáni hajszáját szinte mindenki kedvelte. Ám a második részt már nem igazán kedvelte a közönség. Ennek ellenére Luc Besson belevág az Elrabolva 3-ba és Neesont is sikerült visszacsábítani. 20 millió dollárt szurkolnak le a markába.

A forgatókönyvet Besson és Robert Mark Kamen írják. Rendező egyelőre még nincs, de biztos, hogy Besson egyik munkatársa fogja megkapni a lehetőséget. Még az sem kizárt, hogy Olivier Megaton dirigálja a harmadik részt.

19 komment

 1. Ha megint a roppant “tehetséges” Megatonra bízzák a rendezést, akkor felejtős. A 2. rész borzasztó volt, pedig az elsőt imádtam.

 2. Én továbbra is azt mondom, hogy az első egy nagy véletlen volt:) Besson hót átlagos akciófilmeket írt az elmúlt években, az Elrabolva sem volt egy nagy vasziszdasz, de rohadt jól volt összerakva, megcsinálva.

  • Én nem szarom le, érdekes információk, ráadásul elég sok függ tőle (Will Smith nem tér vissza alieneket ölni). Bár kicsit furán érzem magam, hogy egy felkiáltásra válaszolok…

 3. Az első rész sikere után szinte törvényszerű volt hogy lesz 2. És mivel az egy közepes, nézhető akciófilm lett – nem pedig egy nézhetetlen ordánáré szarság, így míg van mit lehúzni belőle.
  Amúgy ki tényleg Megatron rendezi a 3.-at? 😀

  • Nem elképzelhetetlen. Besson szeret ismerőkkel, munkatársakkal dolgozni, amíg azok ki nem repülnek a fészekből. Pl. Leterrier is nála kezdte, Morel szintén.

 4. És a harmadik részben kit rabolnak el, a kiscsaj, az exfeleség már megvolt.Talán a főhőst, vagy a kit? bőrlehuzás

 5. Lehet, hogy a nézők kevésbé kedveltk amásodik részt, mégis több mint 100 millával többet hozott az elsőnél…mani, mani, mani…

  persze azért aarra is figyelhetnének, hogy jó munká tegyenek azasztalra, mert akkor Másnaposok effektus jön..az első meglepetés siker, amásodik többet hoz, de nem szeressük..a harmadik meg..mindenki utálja, és csak valamivel hoz többet amozis nullszaldónál..

  • “Lehet, hogy a nézők kevésbé kedveltk amásodik részt, mégis több mint 100 millával többet hozott az elsőnél”

   A kritikusok talán, de ha 100 millával többet hozott, akkor a nézők valószínűleg nem kedvelték kevésbé 🙂

   • Ez annak tudható be, hogy az első rész jó lett. Előfordul, hogy egyes alkotások DVD-n még többet hoznak, mint a mozikban. Pl. Szállító. És mivel sok rajongója lett Bryan Millsnek a folytatás kapcsán nem akartak várni a házimozis forgalmazásra.

 6. Felőlem jöhet. Bár, a családból már csak a szülők meg a kutya maradt, aki nem volt még elrabolva. De majd kitalálnak valamit. 🙂

  Amúgy ha lehet ne Megathon rendezze. Eddig amit láttam tőle (Szállító 3, Colombiana, Taken 2), egyik sem volt az igazi, finoman szólva. Mondhatnám úgyis, hogy a Taken 2 volt az első, amire nem mondtam egyértelműen, hogy borzalmas. (Mert legalább lehetett jókat röhögni rajta.)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *