7

A Nolan-féle Batman és Az Acélember teljesen más világ

Korábban egyes híresztelésekben arról lehetett olvasni, hogy a Warner visszahozza Christian Bale-t Batmanként. Talán még van is, aki várja, hogy Bale sötét lovagja a közeljövőben feltűnjön Henry Cavill Supermanje mellett. De most David S. Goyer elmondta, hogy a Christopher Nolan által vászonra vitt Batman és a Zack Snyder rendezésében készült Acélember teljesen más világ.

„A sötét lovag filmek nem ugyanabban a világban játszódnak, mint az az új Superman. De tény, hogy az egyik műholdon olvasható lesz a Wayne Industries neve, tehát Bruce Wayne létezik ebben az univerzumban. Sőt, Lex Luthor is létezik. Szuperhősök szintén találhatóak az általunk megteremtett világban.” – mondta Goyer az MTV-nek. Tehát se Bale, se Joseph Gordon-Levitt felbukkanására ne számítsunk, ha mégis leszerződnek a jövőben valamelyik DC projektbe, akkor nem ugyanazt a karaktert keltik életre, mint a Nolan trilógiában.

De vajon lesznek-e utalások más hősökre Az Acélemberben? „A film egy pontján megemlítjük a S.T.A.R. Labort, amely már valamiféle kapcsolat Cyborghoz.”

7 komment

      • Igen, sajnos ez így nem működik, csak úgy mondom, hogy a képi világ, a hangulat és a két karakter könnyen összefésülhető lenne egy filmbe…szerintem nem csak én szoktam azon gondolkozni, hogy ugyan miben tud segítségére lenni Batman Supermannek(*) – egy Íjász+Batman párosnál nem merülne fel ilyen kérdés
        (*tudom, a stratégia meg a nyomozás az megy a denevérnek, de amúgy..)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *