1

A BioShock alkotója írja a Logan futása remake-et

A Warner csak nem adja fel a Logan futása (Logan’s Run) remake-et. James McTeigue, Bryan Singer, Carl Erik Rinsch és Nicolas Winding Refn is tartózkodott a rendezői térfélen bizonyos ideig. Tavaly még úgy nézett ki a helyzet, hogy 2012-ben elindulhat a forgatás, de ehhez még kellene egy jó forgatókönyvet.

Alex Garland dolgozott a szkript első vázlatán, majd Will Beall próbálkozott a forgatókönyvvel, amelyen Andrew Baldwin csinosítgatott. A Warner továbbra sem elégedett, de eléggé kitartóak. Ezúttal Ken Levine-t hozták a fedélzetre, aki elvileg egy teljesen új történetet fog prezentálni. Az úriember eleddig sorozatokkal foglalkozott, ám a számítógépes játékok világában jobban ismert. Nevéhez fűződik a Thied: The Dark Project és a System Shock 2, de ő alkotta meg a BioShock-ot is. Mikor lesz a remake-ből valami? A Warner nem tette közzé, hogy mikorra szeretné a mozikba küldeni a filmet, így lehet, hogy még akár 10 évet is elpepecselnek a projekttel.

Az eredeti, 1976-os film tartalma: A háború, a túlnépesedés és a környezetszennyezés túlélői hatalmas bunkervárosban élnek a huszonharmadik században, tökéletesen elzárva a külvilágtól. A rendszernek van egy szépséghibája: harmincéves korban halálos tánc vet véget a földi létnek. A körtánc elől egyre többen próbálnak megszökni, melyben egy titkos szervezet segít nekik. Francis és Logan olyan rendőri egységnél dolgozik, melynek feladata a szökevények felkutatása. Logan beleszeret a szervezet egyik tagjába, a csinos Jessicába. Elhatározzák, hogy ők is megszöknek ebből a világból. (port.hu)

Egy komment

  1. Én ezt valamikor tizenévesen láttam, és csak annyi maradt meg belőle, hogy a csaj végig olyan ruciban kevergett ami alig takart valamit, és végig arra fókuszáltam mikor villan már ki valami. Ez 30 évvel ezelőtt volt, kicsit ingerszegényebb környezetben 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *